Kali Linux'ta birikmiş tool nasıl kaldırılır?

Creater Cursor

Hectopat
Daha fazla  
Kali Linux ta çok fazla tool birikti hepsini birden kaldırmak istiyorum. Sonra yerine yenisini yüklerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yalnızca tüm tool'ları kaldırmak istiyorum

Tum toollari kaldiracaksan Kali'nin ne anlami kaldi ki? Toolsuz Kali bir hic gibi bir sey.

Otomatik hepsini kaldirabilecek bir komut yok bildigim kadari ile. Teker teker hepsinin repodaki paket adini ogrenip oyle kaldirman gerekiyor.

Netinstall imajinda kurulumda toollari yuklememe gibi bir secenek var. Netinstall imaji ile kurulumu gerceklestirebilirsin istersen.

Tum toollari kaldiracaksan Kali'nin ne anlami kaldi ki? Toolsuz Kali bir hic gibi bir sey.

Otomatik hepsini kaldirabilecek bir komut yok bildigim kadari ile. Teker teker hepsinin repodaki paket adini ogrenip oyle kaldirman gerekiyor.

Netinstall imajinda kurulumda toollari yuklememe gibi bir secenek var. Netinstall imaji ile kurulumu gerceklestirebilirsin istersen.
Çok haklısınız hocam. Toolları kaldıracaksan neden Kali kullanıyorsun ki?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı