sarıçizmel Decapat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 429 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #1 Virtualbox üzerinden Kali Linux kullanıyorum. Bu işletim sisteminde (.dll--.exe vb.) dosyaları sorunsuz şekilde nasıl çalıştırabilirim?
Virtualbox üzerinden Kali Linux kullanıyorum. Bu işletim sisteminde (.dll--.exe vb.) dosyaları sorunsuz şekilde nasıl çalıştırabilirim?
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.943 Makaleler 19 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #2 Linux'ta .exe çalıştıramazsın normal şartlar da. Wine gibi bir şey gerek. Beğenmedim atanlar bir araştırırsa süper olur. Artı 2 Eksi
Linux'ta .exe çalıştıramazsın normal şartlar da. Wine gibi bir şey gerek. Beğenmedim atanlar bir araştırırsa süper olur.
berkkan.k Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 571 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #3 sarıçizmel dedi: Virtualbox üzerinden Kali Linux kullanıyorum. Bu işletim sisteminde (.dll--.exe vb.) dosyaları sorunsuz şekilde nasıl çalıştırabilirim? Genişletmek için tıkla... wine komutu ile çalıştırılabiliyordu. Google'dan araştırırsanız detaylı anlatımları mevcut. Artı 0 Eksi
sarıçizmel dedi: Virtualbox üzerinden Kali Linux kullanıyorum. Bu işletim sisteminde (.dll--.exe vb.) dosyaları sorunsuz şekilde nasıl çalıştırabilirim? Genişletmek için tıkla... wine komutu ile çalıştırılabiliyordu. Google'dan araştırırsanız detaylı anlatımları mevcut.
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.943 Makaleler 19 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #4 berkkan.k dedi: Wine komutu ile çalıştırılabiliyordu. Google'dan araştırırsanız detaylı anlatımları mevcut. Genişletmek için tıkla... Normal şartlar altında ne demek hocam? O kadarını ben de biliyorum. Yani Wine demesek yanlış bilgi alacaktım yüksek ihtimal. Lütfen dikkatli okuyalım. Artı 0 Eksi
berkkan.k dedi: Wine komutu ile çalıştırılabiliyordu. Google'dan araştırırsanız detaylı anlatımları mevcut. Genişletmek için tıkla... Normal şartlar altında ne demek hocam? O kadarını ben de biliyorum. Yani Wine demesek yanlış bilgi alacaktım yüksek ihtimal. Lütfen dikkatli okuyalım.
istanbul2023 Picopat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 877 Çözümler 8 30 Mart 2023 #5 Wine kullanarak Wine'nin desteklediği .exe uzantılı programları çalıştırabilirsin. Bu linkten bakabilir ya da Google'da başka kaynak da bakabilirsin Artı 0 Eksi
Wine kullanarak Wine'nin desteklediği .exe uzantılı programları çalıştırabilirsin. Bu linkten bakabilir ya da Google'da başka kaynak da bakabilirsin
berkkan.k Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 571 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #6 566156 dedi: Normal şartlar altında ne demek hocam? O kadarını ben de biliyorum. Genişletmek için tıkla... Biliyorsanız söyleseydiniz,onu konuyu açan kişide biliyor zaten. Amaç? Artı 0 Eksi
566156 dedi: Normal şartlar altında ne demek hocam? O kadarını ben de biliyorum. Genişletmek için tıkla... Biliyorsanız söyleseydiniz,onu konuyu açan kişide biliyor zaten. Amaç?
KS KS sarıçizmel Decapat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 429 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #7 berkkan.k dedi: wine komutu ile çalıştırılabiliyordu. Google'dan araştırırsanız detaylı anlatımları mevcut. Genişletmek için tıkla... Kali Linux Exe Dosyası Çalıştırmak. bu forumdan bakmıştım ben. Artı 0 Eksi
berkkan.k dedi: wine komutu ile çalıştırılabiliyordu. Google'dan araştırırsanız detaylı anlatımları mevcut. Genişletmek için tıkla... Kali Linux Exe Dosyası Çalıştırmak. bu forumdan bakmıştım ben.
berkkan.k Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 571 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #8 566156 dedi: Normal şartlar altında ne demek hocam? O kadarını ben de biliyorum. Yani Wine demesek yanlış bilgi alacaktım yüksek ihtimal. Lütfen dikkatli okuyalım. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın ama verdiğiniz bilgi yanlış değil gereksiz. Normal şartlarda çalıştıramazsınız diyip gitmek bir çözüm önerisi değildir. Artı 0 Eksi
566156 dedi: Normal şartlar altında ne demek hocam? O kadarını ben de biliyorum. Yani Wine demesek yanlış bilgi alacaktım yüksek ihtimal. Lütfen dikkatli okuyalım. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın ama verdiğiniz bilgi yanlış değil gereksiz. Normal şartlarda çalıştıramazsınız diyip gitmek bir çözüm önerisi değildir.
istanbul2023 Picopat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 877 Çözümler 8 30 Mart 2023 #9 566156 dedi: Linux'ta .exe çalıştıramazsın normal şartlar da. Wine gibi bir şey gerek. Beğenmedim atanlar bir araştırırsa süper olur. Genişletmek için tıkla... Mesajını atılan yorumlardan sonra değiştirmen seni kurtardı değil mi? Bi tek sen akıllısın Artı 0 Eksi
566156 dedi: Linux'ta .exe çalıştıramazsın normal şartlar da. Wine gibi bir şey gerek. Beğenmedim atanlar bir araştırırsa süper olur. Genişletmek için tıkla... Mesajını atılan yorumlardan sonra değiştirmen seni kurtardı değil mi? Bi tek sen akıllısın
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.943 Makaleler 19 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #10 istanbul2023 dedi: Mesajını atılan yorumlardan sonra değiştirmen seni kurtardı değil mi? Bi tek sen akıllısın. Genişletmek için tıkla... Normal şartlar altında .exe açamazsınız dedim, beğenmedim attınız. Dediğimi anlamadığınız için ben de Wine gerekli dedim çünkü. Konu ile alakasız mesaj atmayalım lütfen. Artı 0 Eksi
istanbul2023 dedi: Mesajını atılan yorumlardan sonra değiştirmen seni kurtardı değil mi? Bi tek sen akıllısın. Genişletmek için tıkla... Normal şartlar altında .exe açamazsınız dedim, beğenmedim attınız. Dediğimi anlamadığınız için ben de Wine gerekli dedim çünkü. Konu ile alakasız mesaj atmayalım lütfen.