İlk kez Linux kullanıyorum. Bilgisayarıma Linux indirip dualboot yapim dedim. Kali Linux seçtim kurdum ama bir Chrome bile kuramıyorum. Bir deb dosyası iniyor YouTube'dan baktım dpkg -i yaptım hata veriyor. Hangi Linux'u kurmalıyım ve bu çözülürmü.
İlk kez Linux kullanıyorum. Bilgisayarıma Linux indirip dualboot yapim dedim. Kali Linux seçtim kurdum ama bir Chrome bile kuramıyorum. Bir deb dosyası iniyor YouTube'dan baktım dpkg -i yaptım hata veriyor. Hangi Linux'u kurmalıyım ve bu çözülürmü.
Ne kurmalıyım?
Linux Mint gibi daha kullanıcı dostu dağıtımlar ile başlayabilirsiniz. Kali Linux daha çok güvenliktir hacktir veya script kiddie'lerin hava atması için kullandığı bir dağıtımdır.
Kali Linux güvenliği iyidir ancak saldırı amacıyla yazılmıştır. Güvenlik isterseniz Tails Linux mükemmeldir. Bir bilgi daha![]()
Ubuntu nasıl?
Ubuntu nasıl?
Tails USB'den çalışıyor.
Debian tabanlı linux'a alıştığımdan mı bilmiyorum bana daha kolay geliyor, lubuntu veya linux mint gibi dağıtımları da önerebiliyorım düşük kaynak kullanımı içinİlk kez Linux kullanıyorum. Bilgisayarıma Linux indirip dualboot yapim dedim. Kali Linux seçtim kurdum ama bir Chrome bile kuramıyorum. Bir deb dosyası iniyor YouTube'dan baktım dpkg -i yaptım hata veriyor. Hangi Linux'u kurmalıyım ve bu çözülürmü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.