Kali Linux'ta program nasıl kurulur?

Denzzz

Centipat
Daha fazla  
İlk kez Linux kullanıyorum. Bilgisayarıma Linux indirip dualboot yapim dedim. Kali Linux seçtim kurdum ama bir Chrome bile kuramıyorum. Bir deb dosyası iniyor YouTube'dan baktım dpkg -i yaptım hata veriyor. Hangi Linux'u kurmalıyım ve bu çözülürmü.

Hocam hiç Linux kullanmadıysanız Kali Linux pek iyi bir seçim değil açıkçası.

Linux Mint gibi daha kullanıcı dostu dağıtımlar ile başlayabilirsiniz. Kali Linux daha çok güvenliktir hacktir veya script kiddie'lerin hava atması için kullandığı bir dağıtımdır.

Kali Linux güvenliği iyidir ancak saldırı amacıyla yazılmıştır. Güvenlik isterseniz Tails Linux mükemmeldir. Bir bilgi daha

Ubuntu nasıl?

Tails USB'den çalışıyor.

Biliyorum. Ubuntu ağır bir dağıtımdır. GNOME'a geçtiklerinden beri sıkıntı çıkarıyor.

@Elif Yaylik ağlıyor şu an. Kali Linux'ta yüzlerce saldırı aracı var. Ve hala beğenmedim atıyorsunuz, kendi fikrinizi de belirtmiyorsunuz.

Debian tabanlı linux'a alıştığımdan mı bilmiyorum bana daha kolay geliyor, lubuntu veya linux mint gibi dağıtımları da önerebiliyorım düşük kaynak kullanımı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…