D Denzzz Centipat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #11 Mint'in Xfce, cinnamon ve Mate var hangisi iyidir?
B buyuksel Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 1.077 Çözümler 3 29 Eylül 2023 #12 Linux Lite, peppeemint başlangıç için güzel.
7 703768 Centipat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 1.957 Çözümler 8 29 Eylül 2023 #13 Denzzz dedi: Mint'in Xfce, cinnamon ve Mate var hangisi iyidir? Genişletmek için tıkla... Cinnamon bilgisayarınız modern ise güzeldir. Xfce bilgisayarınız eski ise güzel çalışır.
Denzzz dedi: Mint'in Xfce, cinnamon ve Mate var hangisi iyidir? Genişletmek için tıkla... Cinnamon bilgisayarınız modern ise güzeldir. Xfce bilgisayarınız eski ise güzel çalışır.
Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.056 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #14 Denzzz dedi: Mint'in Xfce, cinnamon ve Mate var hangisi iyidir? Genişletmek için tıkla... Bahsetmiştim ben bundan, Cinnamon kurun.
Denzzz dedi: Mint'in Xfce, cinnamon ve Mate var hangisi iyidir? Genişletmek için tıkla... Bahsetmiştim ben bundan, Cinnamon kurun.
Elif Yaylik Yoctopat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Eylül 2023 #15 Eren T. dedi: Biliyorum. Ubuntu ağır bir dağıtımdır. GNOME'a geçtiklerinden beri sıkıntı çıkarıyor. @Elif Yaylik ağlıyor şu an. Kali Linux'ta yüzlerce saldırı aracı var. Ve hala beğenmedim atıyorsunuz, kendi fikrinizi de belirtmiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Yani ağlamamla ne alakası var bilemedim şimdi, pardon???
Eren T. dedi: Biliyorum. Ubuntu ağır bir dağıtımdır. GNOME'a geçtiklerinden beri sıkıntı çıkarıyor. @Elif Yaylik ağlıyor şu an. Kali Linux'ta yüzlerce saldırı aracı var. Ve hala beğenmedim atıyorsunuz, kendi fikrinizi de belirtmiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Yani ağlamamla ne alakası var bilemedim şimdi, pardon???
Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.056 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #16 Elif Yaylik dedi: Yani ağlamamla ne alakası var bilemedim şimdi, pardon??? Genişletmek için tıkla... Profile bak, delireceğim. Normalde kavga ederim ancak uyarı yememek için etmeyeceğim, değmez bile. buyuksel dedi: peppeemint Genişletmek için tıkla... O nasıl hocam hiç duymadım.
Elif Yaylik dedi: Yani ağlamamla ne alakası var bilemedim şimdi, pardon??? Genişletmek için tıkla... Profile bak, delireceğim. Normalde kavga ederim ancak uyarı yememek için etmeyeceğim, değmez bile. buyuksel dedi: peppeemint Genişletmek için tıkla... O nasıl hocam hiç duymadım.
D Denzzz Centipat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #17 Debian ve Arch Linux var onlar iyi deniliyor.
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #18 Denzzz dedi: Debian ve Arch Linux var onlar iyi deniliyor. Genişletmek için tıkla... Yeni kullanıcı için uygun değiller. LMDE 6 veya Linux Mint 21.2 Cinnamon öneririm, ben de birkaç gün önce geçtim LM 21.2'ye harika
Denzzz dedi: Debian ve Arch Linux var onlar iyi deniliyor. Genişletmek için tıkla... Yeni kullanıcı için uygun değiller. LMDE 6 veya Linux Mint 21.2 Cinnamon öneririm, ben de birkaç gün önce geçtim LM 21.2'ye harika
D Denzzz Centipat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #19 JakerT4 dedi: Yeni kullanıcı için uygun değiller. LMDE 6 veya Linux Mint 21.2 cinnamon öneririm, ben de birkaç gün önce geçtim lm 21.2'ye harika Genişletmek için tıkla... Paket yöneticisi falan var mı? Denzzz dedi: Paket yöneticisi falan var mı? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal var ama yine sormam gerektiğini düşündüm.
JakerT4 dedi: Yeni kullanıcı için uygun değiller. LMDE 6 veya Linux Mint 21.2 cinnamon öneririm, ben de birkaç gün önce geçtim lm 21.2'ye harika Genişletmek için tıkla... Paket yöneticisi falan var mı? Denzzz dedi: Paket yöneticisi falan var mı? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal var ama yine sormam gerektiğini düşündüm.
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #20 Denzzz dedi: Paket yöneticisi falan var mı? Genişletmek için tıkla... APT var.