K Kuzularınsessizliği Centipat Katılım 20 Eylül 2021 Mesajlar 68 17 Mayıs 2022 #1 Wi-Fi adaptör olmadan ne kadar kısıtlanırım? Dandik Wi-Fi adaptör almak yerine bekleyip düzgün bir şey almak istiyorum ama aynı zamanda Udemy'den aldığım siber güvenlik kursuna da başlamak istiyorum.
Wi-Fi adaptör olmadan ne kadar kısıtlanırım? Dandik Wi-Fi adaptör almak yerine bekleyip düzgün bir şey almak istiyorum ama aynı zamanda Udemy'den aldığım siber güvenlik kursuna da başlamak istiyorum.
T Taha Demirel Kilopat Katılım 16 Nisan 2016 Mesajlar 473 Çözümler 2 17 Mayıs 2022 #2 100₺-150₺ arası işini görür. Daha pahalısına gerek yok bence.
K Kuzularınsessizliği Centipat Katılım 20 Eylül 2021 Mesajlar 68 17 Mayıs 2022 #3 Taha Demirel dedi: 100₺-150₺ arası işini görür. Daha pahalısına gerek yok bence. Genişletmek için tıkla... 100₺'ye bitane buldum ama sıkıntı çıkarır falan diyerekten almadım sipariş veriyim o zaman
Taha Demirel dedi: 100₺-150₺ arası işini görür. Daha pahalısına gerek yok bence. Genişletmek için tıkla... 100₺'ye bitane buldum ama sıkıntı çıkarır falan diyerekten almadım sipariş veriyim o zaman
T Taha Demirel Kilopat Katılım 16 Nisan 2016 Mesajlar 473 Çözümler 2 17 Mayıs 2022 #4 Kuzularınsessizliği dedi: 100₺'ye bitane buldum ama sıkıntı çıkarır falan diyerekten almadım sipariş veriyim o zaman Genişletmek için tıkla... Monitör modlu alıyorsun, dikkat et yanlış alma.
Kuzularınsessizliği dedi: 100₺'ye bitane buldum ama sıkıntı çıkarır falan diyerekten almadım sipariş veriyim o zaman Genişletmek için tıkla... Monitör modlu alıyorsun, dikkat et yanlış alma.