4 407204 Centipat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 510 Çözümler 1 24 Mart 2021 #1 Kali Linux'ta kullanmak için 300Mbps Wireless USB WiFi Adaptör Dongle Network LAN Aparatı Fiyatları ve Özellikleri bunu aldım. Tak çalıştır olmadıgı için RTL8192EU Software - REALTEK buradan sürücüsünü yükledim. USB mavi ışıgı yanmaya başladı. İlk birkaç dakika sorun yoktu. Sonra ağ sıfırlandı ve şimdi de ne yaptıysam kablosuz ağa bağlanamadım. Sizce neden? Çözüm önerisi var mı? Sorun kalıcı mıdır? Öyleyse hemen değiştirim iadesi geçmesin. Dosya Ekleri amm ve lakin.PNG 5,1 KB · Görüntüleme: 101 konuk.PNG 9,6 KB · Görüntüleme: 86 Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mart 2021
Kali Linux'ta kullanmak için 300Mbps Wireless USB WiFi Adaptör Dongle Network LAN Aparatı Fiyatları ve Özellikleri bunu aldım. Tak çalıştır olmadıgı için RTL8192EU Software - REALTEK buradan sürücüsünü yükledim. USB mavi ışıgı yanmaya başladı. İlk birkaç dakika sorun yoktu. Sonra ağ sıfırlandı ve şimdi de ne yaptıysam kablosuz ağa bağlanamadım. Sizce neden? Çözüm önerisi var mı? Sorun kalıcı mıdır? Öyleyse hemen değiştirim iadesi geçmesin.
poyraz_42 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 2.248 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Uzmanı, Network Admin 24 Mart 2021 #2 Aletin Kali desteği yok muhtemelen iade edin.
4 407204 Centipat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 510 Çözümler 1 24 Mart 2021 #3 Konu çözüldü Ethernet kablosunu çıkardım USB port takılı kaldı tekrar başlattım. poyraz_42 dedi: Aletin Kali desteği yok muhtemelen iade edin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Konu çözüldü Ethernet kablosunu çıkardım USB port takılı kaldı tekrar başlattım. poyraz_42 dedi: Aletin Kali desteği yok muhtemelen iade edin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.