darkweeb Centipat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 140 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2024 #1 Kali Linux ındırdım ama bir türlü yetki veremedim, bana yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2024
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.745 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mayıs 2024 #2 Ne yetkisi, neye yetki vermek istiyorsunuz? Artı 0 Eksi
wie Decapat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 692 Çözümler 7 4 Mayıs 2024 #3 Sudo su komutu. Artı 0 Eksi
archenjoyer Centipat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 370 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2024 #4 darkweeb dedi: Kali Linux ındırdım ama bir türlü yetki veremedim, bana yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Terminalde genel olarak Full yetkiye geçmek isterseniz. Kod:Panoya kopyala sudo su Bir dosyaya yetki vermek isterseniz. Kod:Panoya kopyala chmod uygulama_adi Artı 0 Eksi
darkweeb dedi: Kali Linux ındırdım ama bir türlü yetki veremedim, bana yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Terminalde genel olarak Full yetkiye geçmek isterseniz. Kod:Panoya kopyala sudo su Bir dosyaya yetki vermek isterseniz. Kod:Panoya kopyala chmod uygulama_adi
KS KS darkweeb Centipat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 140 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2024 #5 The Shorekeeper dedi: Ne yetkisi, neye yetki vermek istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Tüm dosyalar tüm izinleri archenjoyer dedi: Terminalde genel olarak Full yetkiye geçmek isterseniz. Kod:Panoya kopyala sudo su Bir dosyaya yetki vermek isterseniz. Kod:Panoya kopyala chmod uygulama_adi Genişletmek için tıkla... Yazıyorum boyle dizi yok diyor Artı 0 Eksi
The Shorekeeper dedi: Ne yetkisi, neye yetki vermek istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Tüm dosyalar tüm izinleri archenjoyer dedi: Terminalde genel olarak Full yetkiye geçmek isterseniz. Kod:Panoya kopyala sudo su Bir dosyaya yetki vermek isterseniz. Kod:Panoya kopyala chmod uygulama_adi Genişletmek için tıkla... Yazıyorum boyle dizi yok diyor
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.745 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mayıs 2024 #6 darkweeb dedi: Tüm dosyalar tüm izinleri. Genişletmek için tıkla... Sistem dosyaları dahil bütün dosyaların normal kullanıcı tarafından okunabilir/yazılabilir olmasını mı istiyorsunuz? Artı 0 Eksi
darkweeb dedi: Tüm dosyalar tüm izinleri. Genişletmek için tıkla... Sistem dosyaları dahil bütün dosyaların normal kullanıcı tarafından okunabilir/yazılabilir olmasını mı istiyorsunuz?
KS KS darkweeb Centipat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 140 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2024 #7 The Shorekeeper dedi: Sistem dosyaları dahil bütün dosyaların normal kullanıcı tarafından okunabilir/yazılabilir olmasını mı istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet, aynen. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi
The Shorekeeper dedi: Sistem dosyaları dahil bütün dosyaların normal kullanıcı tarafından okunabilir/yazılabilir olmasını mı istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet, aynen.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.745 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mayıs 2024 #8 Bash:Panoya kopyala # $USER kısmına kullanıcı adı gelecek sudo chown -hR $USER:$USER / --no-preserve-root --verbose Bayağı amaçsızca bir istek ancak bu şekilde yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Bash:Panoya kopyala # $USER kısmına kullanıcı adı gelecek sudo chown -hR $USER:$USER / --no-preserve-root --verbose Bayağı amaçsızca bir istek ancak bu şekilde yapabilirsiniz.