3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.515 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 17 Ekim 2021 #1 ISO var. Nasıl kuracağım? Şu an sadece Mint kurulumunu hatırlıyorum. Mint, Manjaro, Elementry.
KS KS 3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.515 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 17 Ekim 2021 #21 CoffeeCake_AoE dedi: Tamamdır, Rufus yazarken bir hatayla karşılaşırsan bildir ya da hata yoksa ve yine boot etmezse balenaEtcher ile yaz. Genişletmek için tıkla... Boot etmeyi deniyorum. Hemen dönerim! CoffeeCake_AoE dedi: Tamamdır, Rufus yazarken bir hatayla karşılaşırsan bildir ya da hata yoksa ve yine boot etmezse balenaEtcher ile yaz. Genişletmek için tıkla... Brn sanırım Alzheimer'ım. UEFI yapmayı unutuyorum her seferinde... CoffeeCake_AoE dedi: Tamamdır, Rufus yazarken bir hatayla karşılaşırsan bildir ya da hata yoksa ve yine boot etmezse balenaEtcher ile yaz. Genişletmek için tıkla... Boot edilemedi. Son düzenleme: 17 Ekim 2021 Artı 0 Eksi
CoffeeCake_AoE dedi: Tamamdır, Rufus yazarken bir hatayla karşılaşırsan bildir ya da hata yoksa ve yine boot etmezse balenaEtcher ile yaz. Genişletmek için tıkla... Boot etmeyi deniyorum. Hemen dönerim! CoffeeCake_AoE dedi: Tamamdır, Rufus yazarken bir hatayla karşılaşırsan bildir ya da hata yoksa ve yine boot etmezse balenaEtcher ile yaz. Genişletmek için tıkla... Brn sanırım Alzheimer'ım. UEFI yapmayı unutuyorum her seferinde... CoffeeCake_AoE dedi: Tamamdır, Rufus yazarken bir hatayla karşılaşırsan bildir ya da hata yoksa ve yine boot etmezse balenaEtcher ile yaz. Genişletmek için tıkla... Boot edilemedi.
CoffeeCake_AoE Kilopat Katılım 3 Haziran 2017 Mesajlar 559 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2021 #22 balenaEtcher ile yazdığında da boot etmezse artık sıkıntı senden kaynaklı olduğunu düşünecem, balenaEtcher da yanlış olmaz Artı 0 Eksi
balenaEtcher ile yazdığında da boot etmezse artık sıkıntı senden kaynaklı olduğunu düşünecem, balenaEtcher da yanlış olmaz
KS KS 3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.515 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 17 Ekim 2021 #23 CoffeeCake_AoE dedi: BalenaEtcher ile yazdığında da boot etmezse artık sıkıntı senden kaynaklı, BalenaEtcher da yanlış olmaz Genişletmek için tıkla... Yemekten sonra deneyeceğim. Aktif olur musunuz? Artı 0 Eksi
CoffeeCake_AoE dedi: BalenaEtcher ile yazdığında da boot etmezse artık sıkıntı senden kaynaklı, BalenaEtcher da yanlış olmaz Genişletmek için tıkla... Yemekten sonra deneyeceğim. Aktif olur musunuz?
CoffeeCake_AoE Kilopat Katılım 3 Haziran 2017 Mesajlar 559 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2021 #24 389072 dedi: Yemekten sonra deneyeceğim. Aktif olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Bir süre daha aktif olurum ama erken kalkmam lazım okul için. Artı 0 Eksi
389072 dedi: Yemekten sonra deneyeceğim. Aktif olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Bir süre daha aktif olurum ama erken kalkmam lazım okul için.
KS KS 3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.515 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 17 Ekim 2021 #25 @CoffeeCake_AoE, şu an diğer programı kuruyorum. Duruma göre yazarım. @CoffeeCake_AoE, olmadı. Az önce test yaptım indiremiyorum. Türk Telekom rezilliği yüzünden. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ekim 2021 Artı 0 Eksi
@CoffeeCake_AoE, şu an diğer programı kuruyorum. Duruma göre yazarım. @CoffeeCake_AoE, olmadı. Az önce test yaptım indiremiyorum. Türk Telekom rezilliği yüzünden.