Üniversiteli Jordi Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 1.446 Makaleler 2 Çözümler 13 9 Ocak 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, telefonu sıfırlasam ya da cihaz değiştirsem bile bilgilerin kayıtlı kalacağı authenticator aramaktayım, önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar, telefonu sıfırlasam ya da cihaz değiştirsem bile bilgilerin kayıtlı kalacağı authenticator aramaktayım, önerilerinizi bekliyorum.
4 441242 Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 52 21 Mart 2023 #3 Üniversiteli Jordi dedi: Merhaba arkadaşlar, telefonu sıfırlasam ya da cihaz değiştirsem bile bilgilerin kayıtlı kalacağı authenticator aramaktayım, önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Authy tek eksisi telefon numara doğrulaması artıları say say bitmez pc ve mobilde ve kodlarınız yedekleniyor
Üniversiteli Jordi dedi: Merhaba arkadaşlar, telefonu sıfırlasam ya da cihaz değiştirsem bile bilgilerin kayıtlı kalacağı authenticator aramaktayım, önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Authy tek eksisi telefon numara doğrulaması artıları say say bitmez pc ve mobilde ve kodlarınız yedekleniyor