Çözüldü Kalıcı bir şekilde Mail'de kalmanın yolu var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Çilekli Puding

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Belki biliyorsunuzdur. Windows'ta artık Mail'e tıklayınca bizi Outlook'a atıyor. Buradan çıkmak içinde ne zaman girsek ayarlar>genel>outlook hakkında>postayı aç, diyerek geri dönebiliyoruz ama artık ikide bir bunu yapmaktan sıkıldım.

Kesin bir şekilde nasıl dönecegimizi bilen varsa yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yeni Outlook uygulamasını bilgisayarınızdan kaldırın. Ardından eski "Posta" uygulamasına başlat menüsündeki uygulamalar bölümünden sağ tıklayıp, Diğer > Uygulama ayarları kısmına tıklayın. Açılan sayfada aşağı tarafta uygulamayı sıfırlama kısmı var. Az önce denedim ve uygulamayı sıfırladıktan sonra açıldı. Ardından hesabınız ile giriş yapıp kullanabilirsiniz.

Ayrıca Microsoft eski "Posta" uygulamasını yakında kaldırmayı planlıyor. Bu nedenle yavaştan yeni Outlook uygulamasına alışmaya çalışmanızı tavsiye ederim.
Yeni Outlook uygulamasını bilgisayarınızdan kaldırın. Ardından eski "Posta" uygulamasına başlat menüsündeki uygulamalar bölümünden sağ tıklayıp, Diğer > Uygulama ayarları kısmına tıklayın. Açılan sayfada aşağı tarafta uygulamayı sıfırlama kısmı var. Az önce denedim ve uygulamayı sıfırladıktan sonra açıldı. Ardından hesabınız ile giriş yapıp kullanabilirsiniz.

Ayrıca Microsoft eski "Posta" uygulamasını yakında kaldırmayı planlıyor. Bu nedenle yavaştan yeni Outlook uygulamasına alışmaya çalışmanızı tavsiye ederim.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı