notdoinit Hectopat Katılım 22 Eylül 2022 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Haziran 2023 #1 Biraz mantıksız olabilir ama merak ettim. Herhangi bir ülkeden kalıcı vize gibi bir şey alınabilir mi? Mesela şu an alacağım ama hayatımda istediğim zaman gidebileceğim gibi bir şey yoksa bu direkt vatandaşlık mı oluyor?
Biraz mantıksız olabilir ama merak ettim. Herhangi bir ülkeden kalıcı vize gibi bir şey alınabilir mi? Mesela şu an alacağım ama hayatımda istediğim zaman gidebileceğim gibi bir şey yoksa bu direkt vatandaşlık mı oluyor?
Q Qertys Decapat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 71 24 Haziran 2023 #2 Vizesiz gidilen yerler var zaten.
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 5.027 Makaleler 1 Çözümler 46 24 Haziran 2023 #3 Çoğu Avrupa ülkesinde vize ile 5 yıldan fazla yaşadığınızda vatandaşlık hakkınız doğuyor. Kalıcı oturum izni var fakat vize yok maalesef.
Çoğu Avrupa ülkesinde vize ile 5 yıldan fazla yaşadığınızda vatandaşlık hakkınız doğuyor. Kalıcı oturum izni var fakat vize yok maalesef.
notdoinit Hectopat Katılım 22 Eylül 2022 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Haziran 2023 #4 die dedi: Çoğu Avrupa ülkesinde vize ile 5 yıldan fazla yaşadığınızda vatandaşlık hakkınız doğuyor. Kalıcı oturum izni var fakat vize yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler
die dedi: Çoğu Avrupa ülkesinde vize ile 5 yıldan fazla yaşadığınızda vatandaşlık hakkınız doğuyor. Kalıcı oturum izni var fakat vize yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler