Kalih Box vs Gateron

Ferit 57

Decapat
Merhaba, ANNE Pro 2 satın almak istiyorum sizce hangi switch tercih etmeliyim Kalih BOX Red mi, yoksa Gateron Red mi, sizce hangisini tercih etmeliyim?

Dediğim gibi basım hissi, ses ve teknik özellik olarak çok yakınlar birbirlerine. Kailh Box Switch'ler için + sayılabilecek özellik toza ve suya karşı IP56 sertifikası olması. Teoride süper ama gerçekte çok bir fark yaratmaz bence çünkü su falan döküldüğünde Switch dayanıklı olsa ne olacak klavyenin geri kalanı zarar görürse zaten sıkıntı.

Basım hissi için yapacak pek bir şey yok Switch tester vs harici, ama en azından bence YouTube üzerinden Anne Pro 2 için 2 switch'le de ses videolarını dinleyip karar ver.

Dediğim gibi basım hissi, ses ve teknik özellik olarak çok yakınlar birbirlerine. Kailh box Switch'ler için + sayılabilecek özellik toza ve suya karşı IP56 sertifikası olması. Teoride süper ama gerçekte çok bir fark yaratmaz bence çünkü su falan döküldüğünde Switch dayanıklı olsa ne olacak klavyenin geri kalanı zarar görürse zaten sıkıntı.

Basım hissi için yapacak pek bir şey yok Switch tester vs harici, ama en azından bence YouTube üzerinden anne Pro 2 için 2 Switch'le de ses videolarını dinleyip karar ver.

Switch sesinde zaten ben pek bir fark anlamadım gateron daha ucuz kailh i bilmiyorum ama gateronun 50M tıklama rü olması lazım zaten su dökülürse klavye su dayanıklı değilse ne işine yarar.(tuş ömrü farkı yoksa bence gateron)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı