E EssenceTurk Hectopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2014 #1 Başlıktada belirttiğim gibi konsol bölümü olarak eğitim veren ve yapısal olarak özelliklerini anlatan eğitim seti var mı ?
Başlıktada belirttiğim gibi konsol bölümü olarak eğitim veren ve yapısal olarak özelliklerini anlatan eğitim seti var mı ?
ademcal Kilopat Katılım 23 Mart 2014 Mesajlar 840 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2014 #2 Youtube ve Google
onlygame Hectopat Katılım 30 Nisan 2014 Mesajlar 243 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2014 #3 EssenceTurk dedi: Başlıktada belirttiğim gibi konsol bölümü olarak eğitim veren ve yapısal olarak özelliklerini anlatan eğitim seti var mı ? Genişletmek için tıkla... Konsol kısmı dediğiniz metasploit oluyordu sanırım.googleda metasploit eğitim seti diye arama yaparsanız çıkıyor.
EssenceTurk dedi: Başlıktada belirttiğim gibi konsol bölümü olarak eğitim veren ve yapısal olarak özelliklerini anlatan eğitim seti var mı ? Genişletmek için tıkla... Konsol kısmı dediğiniz metasploit oluyordu sanırım.googleda metasploit eğitim seti diye arama yaparsanız çıkıyor.
yunusemreyilgin Hectopat Katılım 9 Ağustos 2014 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2014 #4 buyur kardeşim indirme linki Kali Linux [Bilgi Toplama] Eğitim Seti 1 Lojistik.rar — Yandex.Disk
Kimse Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 1.953 Makaleler 21 Çözümler 2 27 Kasım 2014 #5 Kali Linux dediğimiz şey altı üstü bir Linux'tur ve içinde toollar yüklüdür. Linux kullanmayı öğrenin. Kali Linux değil.
Kali Linux dediğimiz şey altı üstü bir Linux'tur ve içinde toollar yüklüdür. Linux kullanmayı öğrenin. Kali Linux değil.