KaliLinux USB Adaptör exe dosyası nasıl çalıştırılır?

0.0_lucas

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci; i7 12700K
RAM; Kingston Fury Beast 32 GB 3200 MHz DDR4 CL16
Ana Kart; ASUS B660M - E D4 3600MHz
Ekran Kartı; RX6750XT 12GB
Sıvı Soğutucu; MSI MAG CORELIQUID P360 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu
Meslek
Meslek Lisesi Yazılım Öğrencisi
Arkadaşlar, USB-AC58 Adaptör kurulumu için driver indirdim ama Kali'de .exe açılmıyor. Ne yapacağım yardımcı olur musunuz? Yoksa adaptörü algılamıyor.

Dosya Ekleri

• 1698787462403.png
    63,7 KB · Görüntüleme: 65
Error diyor kafayı yicem...

┌──(kali㉿kali)-[~] └─$ sudo '/home/kali/Desktop/USB-AC58_ASUS_V1.0.5_20211108 (2)/linux_driver/install.sh' [sudo] password for kali: ################################################## Realtek Wi-Fi driver Auto installation script Novembor, 21 2011 v1.1.0 ################################################## /home/kali/Desktop/USB-AC58_ASUS_V1.0.5_20211108 (2)/linux_driver/install.sh: line 17: cd: driver: No such file or directory Decompress the driver source tar ball: tar: Old option 'f' requires an argument. Try 'tar --help' or 'tar --usage' for more information. Desktop Documents Downloads Music Pictures Public Templates Videos /home/kali/Desktop/USB-AC58_ASUS_V1.0.5_20211108 (2)/linux_driver/install.sh: line 25: cd: too many arguments Authentication requested [root] for make clean: make: *** No rule to make target 'clean'. Stop. zsh:1: no matches found: ../../rtl8812bu/* zsh:1: no matches found: ../../rtl8812bu/* Authentication requested [root] for make driver: make: *** No targets specified and no makefile found. Stop. ################################################## Compile make driver error: 2 Please check error Mesg ##################################################

Ekran görüntüsü atar mısınız? Çıktı veriyorsa görmemiz gerek.
Tekrar yaptım verdi ama error veriyor

Dosya Ekleri

• resim_2023-11-01_013040599.png
    92,3 KB · Görüntüleme: 36
Eklemeyi unutmuşum. sudo sh yazıp dosyayı sürükleyip enter'a basar mısınız? Önceki mesajımı düzenledim.

Şifre istiyor ne şifresi acaba? Root kullanıcının mı?

Dosya Ekleri

• resim_2023-11-01_014413530.png
    10,6 KB · Görüntüleme: 26
Hocam önce bir sen biraz öğren ondan sonra kalkış böyle işlere. Paket olursun benden söylemesi.
Bencede olurum ama öğreneceğiz daha ya nedir şu Linux tan çektiğim. Siber güvenlik dersi alınca böyle oluyor

Bencede olurum ama öğreneceğiz daha ya nedir şu Linux tan çektiğim. Siber güvenlik dersi alınca böyle oluyor
Sanal makinede denedim. Sürücüyü derlemek için bazı ek yazılımlar gerekiyor.
@Nizel G 'nin verdiği linkler güzelce açıklamış her şeyi. Önce ikinci linki deneyin, basitçe anlatılmış. Olmazsa ilk bağlantıyı deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…