ahmetyunus_bjk Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2 25 Nisan 2020 #1 Türkiye'de yeni yeni popüler olmaya başlayan çalması kolay, tınısı güzel olan bir enstrüman. Ben daha çok Beşiktaş marşlarını çalmaya çalıyorum. Var mı başka kalimba çalan. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Türkiye'de yeni yeni popüler olmaya başlayan çalması kolay, tınısı güzel olan bir enstrüman. Ben daha çok Beşiktaş marşlarını çalmaya çalıyorum. Var mı başka kalimba çalan. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2 272147 Hectopat Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 500 Çözümler 2 2 Mayıs 2020 #2 Konu ile alakasız ama Kalimba'yı nereden aldınız acaba? Ayrıca alırken dikkat etmemiz gereken standartlar nedir? Güzel olmuş bu arada
Konu ile alakasız ama Kalimba'yı nereden aldınız acaba? Ayrıca alırken dikkat etmemiz gereken standartlar nedir? Güzel olmuş bu arada
ahmetyunus_bjk Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2 3 Mayıs 2020 #3 272147 dedi: Konu ile alakasız ama Kalimba'yı nereden aldınız acaba? Ayrıca alırken dikkat etmemiz gereken standartlar nedir? Güzel olmuş bu arada Genişletmek için tıkla... teşekkürler ben n11 den almıştım hangi sayfadan aldığımı hatırlamıyorum. kalimbanın pro 17 tuşlu olması nota alternatifi için önemli bence
272147 dedi: Konu ile alakasız ama Kalimba'yı nereden aldınız acaba? Ayrıca alırken dikkat etmemiz gereken standartlar nedir? Güzel olmuş bu arada Genişletmek için tıkla... teşekkürler ben n11 den almıştım hangi sayfadan aldığımı hatırlamıyorum. kalimbanın pro 17 tuşlu olması nota alternatifi için önemli bence