Kalın bacak nasıl inceltilir?

Yusuf014747

Femtopat
Daha fazla  
Selam aleyküm reisler. Baldirlarim üst vücuduma göre kalın. Yağ olsaydı eritirdim ama yağda değil. Hem Full kas hem de genetik olduğu için hiçbir çözüm bulamıyorum. 15 yasindayim. Kilom da boyuma göre ideal bence ama bacağım kalın.
Boyum; 169 kilo: 60. bacağım eskiden yagliydi şu an hiç yağ yok. Böyle bir şeyler söyleyin bir çözüm bulalim.

IMG_20240924_001827.jpg

IMG_20240924_000418.jpg

Bacakların gayet doğal ve düzgün görünüyor, bence hiçbir sorun yok görünüşte. İnce bacaklı erkek de pek göze hitap eden bir şey değil. Calf ve Baldır büyüklüğü eğer dediğin gibi yağla alakasızsa mutlu olmalısın.

ince bacak daha güzel gibi kalın güzel değil
Bir insanda göze çarpan şey üst vücut omuz genişliği ve bacaklardır, bacakların fotoğrafta düzgün ve iyi görünüyor. Üst vücut konusunda çalışırsan gayet yapılı bir tarz elde edebilirsin. İnce bacaklı erkekler bana göre komik görünüyorlar.

Bir insanda göze çarpan şey üst vücut omuz genişliği ve bacaklardır, bacakların fotoğrafta düzgün ve iyi görünüyor. Üst vücut konusunda çalışırsan gayet yapılı bir tarz elde edebilirsin. İnce bacaklı erkekler bana göre komik görünüyorlar.
Fitnise gidiyorum şuan sırtım geniş ama Hocam kilo almamı söyledi bende korkuyorum şimdi kilo alsam bacaklara gider kilolarım ondan karbonhidrat tuketmiyorum

Fitnise gidiyorum şuan sırtım geniş ama Hocam kilo almamı söyledi bende korkuyorum şimdi kilo alsam bacaklara gider kilolarım ondan karbonhidrat tuketmiyorum

Hocan sana kilo al derken yağ al değil kas kilosu al demek istemiştir, karbonhidrat tüketmezsen kaslarından yakarsın o yüzden düzgün beslen ve bu kadar takma.

Kilo aldığında öncelikle kilolar değil, yağlar vücuda yayılır. Kilo: kas, organ, et, yağ birleşiminden olan bir şey. Temiz beslenirsen özellikle bacakların vesaire değil direkt sen büyümeye başlarsın.

Genetiğinde var demek ki kalın bacak, benim de öyle. Bacağım üst vücuduma göre devasa kalıyordu sporla üst vücudu büyütünce sırıtmamaya hatta çok iyi durmaya başladı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı