Kalın telli ve dik saçlara şekil nasıl verilir?

waxyy

Centipat
Daha fazla  
Saçlarım çok kalın telli ve dik, asla şekil almıyor. Ne yapabilirim? Bıktım artık bu çileden, yardıma ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Deniz tuzlu şekil verme spreyleri var. Gratis'ten bir tane almıştım doğal ve şekilli duruyor. Saç spreyi çok yapay geliyor bana.

Bilmiyorum denemedim fakat işe yarayacağını düşünmüyorum çünkü banyodan sonra bile şekil almıyor isterseniz fotoğraf atarım.

Bilmiyorum denemedim fakat işe yarayacağını düşünmüyorum çünkü banyodan sonra bile şekil almıyor isterseniz fotoğraf atarım.
Hocam, denizden çıktıktan sonra saç böyle hafif sert ve kolay şekil alan bir kıvamda oluyor ya bu sprey ona yardımcı oluyor. Tavsiye ederim link bulursam atacağım.

Ben bunu kullandım : Bee Beauty Deniz Tuzu Spreyi 150 ml

Kaliteli olsun derseniz : Urban Care Style Guide Deniz Tuzu Saç Spreyi 200 ml

Urban daha kaliteli bir marka ama bence aşırı fark olacağını düşünmüyorum fiyat farkına göre.

Hocam, denizden çıktıktan sonra saç böyle hafif sert ve kolay şekil alan bir kıvamda oluyor ya bu sprey ona yardımcı oluyor. Tavsiye ederim link bulursam atacağım.

Ben bunu kullandım: Bee Beauty Deniz Tuzu Spreyi 150 ml

Kaliteli olsun derseniz: Urban Care Style Guide Deniz Tuzu Saç Spreyi 200 ml

Urban daha kaliteli bir marka ama bence aşırı fark olacağını düşünmüyorum fiyat farkına göre.

Deneyeceğim bu hafta. Peki bu hariç keratin bakımı fayda eder mi?

Keratin bakımı yapabilirsin, 2-3 ay saçının kabarıklığını tamamen alıyor.

Kabarık olsa pek sıkıntı değil ama çok dik buna etki eder mi?

Fotoğrafı da bu.

Dosya Ekleri

• 17468763952554920621310411963093.jpg
    17468763952554920621310411963093.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 29
Deneyeceğim bu hafta. Peki bu hariç keratin bakımı fayda eder mi?
Keratin bakım genelde saça canlılık kazandırmak için yapılıyor. Sizin probleminiz canlılık değil daha çok şekil almaması le ilgili. Saçınız uzun mu peki? Böyle şekil almayan saçı olan bir arkadaşım vardı uzatınca sorun ortadan kalktı genelde kısa saç çok şekil almıyor.

Keratin bakım genelde saça canlılık kazandırmak için yapılıyor. Sizin probleminiz canlılık değil daha çok şekil almaması le ilgili. Saçınız uzun mu peki? Böyle şekil almayan saçı olan bir arkadaşım vardı uzatınca sorun ortadan kalktı genelde kısa saç çok şekil almıyor.

Saçım pek uzun değil uzayınca çok kabarık oluyor genellikle kısa kestiriyorum ama keratin eğer saçın kabarikligini alırsa uzatmayi deneyebilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı