Kalın ve sık saçlara wax önerisi

bjkworld26

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
• AMD Ryzen 5 3600 • MSI B450M-A Pro Max • Gigabyte GeForce GTX 1060 6 GB • 240 GB Gigabyte SSD / 500GB Samsung 970 EVO Plus / 2 TB western Green HDD • Kingston Beats 16 GB 3600 MHz RAM.
Arkadaşlar saçlarım çok sık ve kalın telli. Bana önerebileceğiniz kaliteli ve güzel görünüm veren bir wax önerebilir misiniz?

Super Aqua mı bende ondan kullanıyorum şu an.

Siyah kutu.

Kalın saça aslında yağ kullanılır. Vaselin saç toniğini deneyin. Kuruluğu alır, hafif şekillendirir. Fön ile verdiğin açıda durur.

Şuan Barber Marmara Space Wax kullanıyorum çok memnunum. Daha önce Osis, American Crew, Toni&Guy ve Davines'in sert waxlarını kullandım bu kadar memnun kalmamıştım.

Kuaföre gittiğinizde ara makas attırın. Ben kuaförde ara makas attırıyorum sonrasında hiç bir saç spreyi veya wax kullanmadan şekil veriyorum.

Ara makas: Erkek ve kadınlarda çok yoğun, kalın saçları seyrekleştirerek daha düzgün bir görünüm elde edilmesini sağlayan bir saç kesim işlemidir.

Arkadaşlar saçlarım çok sık ve kalın telli. Bana önerebileceğiniz kaliteli ve güzel görünüm veren bir wax önerebilir misiniz?

Saç tipimiz aynı ve ben bu ürünü kullanıyorum:
Herhangi bir mat Wax'ı öneririm. Kutunun kapağını açtığınız zaman parlak ve yağlı olmayan bütün waxları kullanabilirsiniz.

Ara makas ve normal makas iyi berber işidir. Normal makası her berber kullanabilir ama ara makası her berber kullanamaz. Saçlarınıza her berberde ara makas vurdurmanızı önermem.
Saça bir zararı yoktur ama kullanmasını bilmeyen berber saç şekline çok zarar verebilir.

Kendi saçımı kendim kesebiliyorum ve çok kaliteli ara makasım var. Sadece wax arıyorum evet ara makası çok harika bir şey fakat atmayı bilmek çok önemli yoksa saç mundar olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…