ExE.1 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 586 10 Kasım 2023 #1 İnstagram'da bulunan BrilliantGentleman tarzı kalın voice ai sesi nasıl bulabilirim ?
totenritual Megapat Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 818 Makaleler 3 Çözümler 7 10 Kasım 2023 #2 BrilliantGentleman yazınca bir örnek bulamadım. Ama buralardan bir bakabilirsin. Narakeet Voiser Elevenlabs Uberduck Murf
BrilliantGentleman yazınca bir örnek bulamadım. Ama buralardan bir bakabilirsin. Narakeet Voiser Elevenlabs Uberduck Murf
ExE.1 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 586 10 Kasım 2023 #3 totenritual dedi: BrilliantGentleman yazınca bir örnek bulamadım. Ama buralardan bir bakabilirsin. Narakeet Voiser Elevenlabs Uberduck Murf Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. BrilliantGentleman bir instagram sayfası. Onun kullandığı kalın ses ai'ını bilen var mı diye sormuştum. Tekrardan teşekkürler...
totenritual dedi: BrilliantGentleman yazınca bir örnek bulamadım. Ama buralardan bir bakabilirsin. Narakeet Voiser Elevenlabs Uberduck Murf Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. BrilliantGentleman bir instagram sayfası. Onun kullandığı kalın ses ai'ını bilen var mı diye sormuştum. Tekrardan teşekkürler...
A AdanaliDoğukant Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2023 #4 burdaki yerlerde var mı
ExE.1 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 586 1 Aralık 2023 #5 AdanaliDoğukant dedi: burdaki yerlerde var mı Genişletmek için tıkla... Var elevenlabs kullanıyorum ben.
AdanaliDoğukant dedi: burdaki yerlerde var mı Genişletmek için tıkla... Var elevenlabs kullanıyorum ben.