EbubekirGamin01 Hectopat Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #1 Merhaba POCO X3 NFC adlı cihazıma Kali net hunter kurmayı planlıyorum ama gördügüm yerlerde sanırım GApps paketi yokmuş eğer kalinethunter a GApps paketi kurarsam ne olur teşekkürler.
Merhaba POCO X3 NFC adlı cihazıma Kali net hunter kurmayı planlıyorum ama gördügüm yerlerde sanırım GApps paketi yokmuş eğer kalinethunter a GApps paketi kurarsam ne olur teşekkürler.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.183 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 11 Ocak 2025 #2 Kali NetHunter TWRP üzerinden kurulan bir paket, GApps ile alakası yok onun.
EbubekirGamin01 Hectopat Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #3 Heribert Yavuz dedi: Kali NetHunter TWRP üzerinden kurulan bir paket, GApps ile alakası yok onun. Genişletmek için tıkla... uyumsuzluk sorunu çıkabilir diye düşündüm öyle sordum teşşekürler cevap için.
Heribert Yavuz dedi: Kali NetHunter TWRP üzerinden kurulan bir paket, GApps ile alakası yok onun. Genişletmek için tıkla... uyumsuzluk sorunu çıkabilir diye düşündüm öyle sordum teşşekürler cevap için.