Hiçbir sıkıntı olmaz, aksine daha iyi olur. Üzerinde yazan 1A verebileceği amper limitidir, adaptörün amper limitinin üzerine çıkarsanız adaptör ısınır ve yanar. Altında kalırsanız gayet soğuk bir şekilde sağlıklı çalışır. Düşük almanız sakıncalı, yüksek almanız sağlıklı olur.Gp charge anyway pil şarj aletim için alacağım. Ürün özelliklerinde Max 5V 1a adaptör yazıyordu. 2A kullansam sıkıntı olur mu? Ve olacaksa 5V 1a kaliteli bir adaptör önerebilir misiniz?
Yanlış bilgi veriyorsunuz.1a enerji kullanan bir cihaza 2A enerji veremezsiniz. En basit örnekle 35 numara ayağa 40 numara ayakkabı giymek gibi bir şey. Önerim Duracell ve Varta bu iki markadan 1 isi işini görecektir.
Pili aldım zaten1a enerji kullanan bir cihaza 2A enerji veremezsiniz. En basit örnekle 35 numara ayağa 40 numara ayakkabı giymek gibi bir şey. Önerim Duracell ve Varta bu iki markadan 1 isi işini görecektir.
TeşekkürlerHiçbir sıkıntı olmaz, aksine daha iyi olur. Üzerinde yazan 1A verebileceği amper limitidir, adaptörün amper limitinin üzerine çıkarsanız adaptör ısınır ve yanar. Altında kalırsanız gayet soğuk bir şekilde sağlıklı çalışır. Düşük almanız sakıncalı, yüksek almanız sağlıklı olur.
Yanlış bilgi veriyorsunuz.
Adaptör 2A Piller ise 1A değil mi ? Prensip şudur, üreticinin amperi tüketiciye eşit ya da daha fazla olmalı.Pili aldım zaten
Teşekkürler
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.