Kaliteli 650W PSU önerisi

semih 85

Decapat
Yer
Afyon Dinar
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus PRIME A320M-K | Asus TUF GTX 1650 D6 (75w) | AMD Ryzen 5 1600 (PiR-B2) | Patriot Viper Steel 16GB (8x2) 3000Mhz | ADATA SU630 240GB | WD Blue SN550 500GB M.2 |
Performax PSU kullanıyorum ve patlamasından korkuyorum. Bütçe çok yok ama 500-600 tlye önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Cok butce yok tamam ama tam butce ne kadar? Onu bilmeden oneri yapmamak daha guzel olur.

Teknik bilgi içermeyen 5 yıldızlı yorumlar umurumda değil. Kötü bir model. 2012 yapımı iç ünite barındırıyordu sanırsam. @Sir Benjamin daha iyi bilir.

Ürün çok iyi, bu fiyata böyle güç kaynağı bulmak neredeyse imkansız. 80+ sertifikası var, bunun yanında tek kanaldan 600W alınabiliyor. Bu güç kaynağında iyi bir şey çünkü Bronze sertifikası bile yok. Güç konusuna gelelim: Benim sistemimde çok rahat bir şekilde çalışıyor; 1660 ve Ryzen 5 işlemcim var güç tüketimi çok iyi, zaten sistemim 650W harcamıyor. Isınma konusuna gelince: Boşta hiç ısınmıyor, yükte ısınma var ama aşırı derecede değil eninde sonunda elektronik alet, aşırı yükte de fan hızlanıyor çok ısınma yok. Havalandırma delikleri gayet büyük, yeterli hava çıkışı sağlanıyor. Fanda gayet sessiz çalışıyor. İşlemci kablosu benim kasama kısa gelmedi. Ürünün 4 adet koruması var: Kısa devre koruması, yüksek voltaj koruması, düşük voltaj koruması ve güç koruması. Bunun yanında aktif güç dengelemede var. Kargoya gelelim: Perşembe günü saat 16:00 da sipariş ettim, cumartesi günü saat 11:00 da teslim edildi. 2 günden kısa bir sürede geldi. Sapasağlam geldi bir tane ezik yoktu benim ürünümde. Paketlemesi de yeterliydi kutunun üstüne havalı poşet konulmuş. Kutu içinde de güç kaynağı (statik elektrikten arındırılmış poşete sarılmış), kasa güç kaynağı bağlantı vidaları, bilgilendirme afişi, güç kaynağı güç prizi ve kutu içindeki nemi emici poşet var. Alacaklara kesinlikle öneririm, güvenilir, uygun fiyatlı, performanslı bir ürün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…