Kaliteli Ahşap Okey Takımı Önerisi

Makaleler
10
Yer
ANKARA
Merhaba arkadaşlar kaliteli bir okey oyunu takımı önerisi bekliyorum. Benim bunlar hakkında bir bilgim yok, hangisi iyidir ya da hangisi iyi değildir pek bilmem ama sizler arasından bilenler yardımcı olursa memnun olurum. Bütçem 120 TL civarı ama sizlerin F/P ürünü tavsiyelerinizi bekliyorum. 60 TL lik bir tane buldum ama kaliteli mi değil mi emin değilim.

Ahşap Okey Takımı Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al

https://urun.gittigidiyor.com/oyunc...yXNNEhp9KNbUvTruoBoonXPmY9JS_f8BoCaMoQAvD_BwE

Karar sizin fakat bunun aslında çok kalitelisini aramaya gerek yok diye düşünüyorum. Sonuçta ıstaka ile adam dövmüyoruz ya da sert şekilde kullanmıyoruz ya, sadece basit bir oyun oynuyoruz. Demem o ki; kalitelisinden pek anlamam ama aklınızda bulunsun diye pazardan almanızı öneririm. Paranız yanınıza kalır en azından. Biz pazardan 10-15 TL'ye 2. el almıştık ve yıllardır da kullanıyoruz. Yalnız taşların eksik olmaması önemli bir husus. Sonuç olarak yine de iyisini siz bilirsiniz.

Son düzenleme:
Karar sizin fakat bunun aslında çok kalitelisini aramaya gerek yok diye düşünüyorum. Sonuçta ıstaka ile adam dövmüyoruz ya da sert şekilde kullanmıyoruz ya, sadece basit bir oyun oynuyoruz. Demem o ki; kalitelisinden pek anlamam ama aklınızda bulunsun diye pazardan almanızı öneririm. Paranız yanınıza kalır en azından. Biz pazardan 10-15 TL'ye 2. el almıştık ve yıllardır da kullanıyoruz. Yalnız taşların eksik olmaması önemli bir husus. Sonuç olarak yine de iyisini siz bilirsiniz.
Kesinlikle haklısın fakat ne bileyim işte belki alışveriş yapan vardır sorunsuz veya sorunlu (ıstaka taş dizme yeri hatalı, pürüzlü, eğri) olma durumuyla karşılaşmıştır diye düşünmüştüm.

Bunun markası önerisi de mi var:) Yani git markete kutusundan bak ahşap düzgün renkli taşları olan bir tanesini almak yeter bence. Plastik de cidden çok itici oluyor ama ya:) İnsanın oyunu yarıda bırakası geliyor valla.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı