K KurutulmuşTraşKöpüğü Femtopat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #1 Yıllarca giyicem. Ayak kokusu yapmasın. Rahat olsun. Hava alsın. Bide nike adidas gibi boykot bir marka olmasın.
Yıllarca giyicem. Ayak kokusu yapmasın. Rahat olsun. Hava alsın. Bide nike adidas gibi boykot bir marka olmasın.
mordecai008 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 1.531 2 Kasım 2024 #2 KurutulmuşTraşKöpüğü dedi: Yıllarca giyicem. Ayak kokusu yapmasın. Rahat olsun. Hava alsın. Bir de Nike Adidas gibi boykot bir marka olmasın. Genişletmek için tıkla... Kinetix'in boykot olmadıgını mı düşünüyorsunuz ?
KurutulmuşTraşKöpüğü dedi: Yıllarca giyicem. Ayak kokusu yapmasın. Rahat olsun. Hava alsın. Bir de Nike Adidas gibi boykot bir marka olmasın. Genişletmek için tıkla... Kinetix'in boykot olmadıgını mı düşünüyorsunuz ?
Crvena Zvezda Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 2.572 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #3 Boykot marka olmasın derken cidden burayadamı dadandılar ben Nike Adidas harici diğer ayakkabıların kaliteli olduğuna inanmıyorum açıkçası.
Boykot marka olmasın derken cidden burayadamı dadandılar ben Nike Adidas harici diğer ayakkabıların kaliteli olduğuna inanmıyorum açıkçası.
retegi Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 228 Çözümler 2 2 Kasım 2024 #4 Boykot olmayıp da kaliteli ürün bulmak zor hocam. New Balance önerecektim o da öyle sanırsam.