Agab Agabseveroğulları
Hectopat
- Makaleler
- 2
Muazzam bir pazarlık ile 2 kask, 3 Adoff marka "Baf" diye okunmakta olan adını bilmediğim rüzgar önleyici "bere" tarzı birşeyi 1500TL'ye aldım. Sadece siyah olan 1300, beyaz olan ise 690TL bisikletler. Sürüş olarak "İşte buymuş yahu!" dedirtti. Adoff'lar orijinal. Hepsiburada'da 25TL tanesi. Sağ olsun adamcağız çok ilgilendi, 0 karla sattı. Ama olsun, onlarca müşteri kazanacakTeknoseyir'de açmış olduğun konuda yeni öğretmen olduğunu gördüm. 1400TL bir bisiklet için emin ol fazla değil, üst seviye bir bisikletin tadını bir defa alsan 5 bin TL gibi rakamları bile gözden çıkarırdın.
Kalite kavramı, müşterinin beklentileri ile orantılı olarak değişen bir faktördür. Siz bisiklet Dünya'sına ilk defa adım atacağınız için, amatör biri olaraktan bu bisikletler size fazlasıyla profesyonel havası estirebilir.
Sıfır olarak MOSSO HYD siyah modelin 1340TL fiyatı gayet normal, üretici de bu fiyattan satıyor. 690TL'ye satılan bisikletin modeli de tam olarak MOSSO WildFire V-Fren 27,5". Fiyatı da aynı şekilde olması gerektiği düzeyde.
İkisini toplam 1500'e düz verirse almanda fayda var açıkçasıSıfır fiyatları için uygun bile olur.
Almadan önce boyunuzu bana yazarsanız çok faydalı olur sizin için. Bisikletin kadro ölçülerini ve sizin boy ölçünüzü mutlaka yazın buraya, aksi taktirde ergonomi noktasında sorunlarla karşılaşırsınız. Para verip aldığınız ürünü zevk alarak kullanamazsınız.
Eh aşk olsun hocam, siz de beni acemi yaptınız iyiceSizin adınıza sevindim, gerçekten uygun fiyata aldınızBu bisikletlerin giriş seviyesi olduğunu düşünün, bir de üst seviye bisikletlerin sürüş keyfini hayal edin
Unutmadan disk frenlere hiçbir şekilde yabancı sıvı temas etmemeli. Musluk-yağmur suyu hariç hiçbir sıvı temas etmemeli. Bisikletin gerekli gereksiz yerlerini yağlamayınDisk frenlerin gerçek performansına ulaşması için 20km kadar yol almanız gerekecek.
Vites kombinasyonlarını düzgün kullanın :
Vites değişimi esnasında tapa gaz aynakola (Pedallara) yüklenme, var olan viteste yeteri kadar hızlandıktan sonra vites artır, vites değişimi esnasında pedallara yüklenme, en azından yarım tur gevşek çevir ki vites sistemi hazır olsun çekiş için.
- ÖN 1 - ARKA 1-2-3-4-5
- ÖN 2 - ARKA 3-4-5-6-7-8
- ÖN 3 - ARKA 7-8-9-10
Zincir bir dişliden diğerine geçmekteyken abanmıyoruz yani pedallara, bisikleti anlamayan insanlara verirseniz hep yaparlar bunları.
Tekrardan bir sorunuz veya sorununuz olursa memnuniyetle cevaplarım, zaten ilk haftalar o bisiklet kurcalanır, bir yeri mutlaka bozulurStandart Türk geleneğidir.
Teknoseyir yahu!Sürtmeden ziyade zincirin düz bir biçimde uzanması önemli bildiğiniz üzereGökhan Akkaya ismim, özel bir bilgi değil
TS'den kastınız Trabzon Kulübü ise takım tutmuyorum pek fazlaTeamSpeak kullanmıyorum.