Kaliteli çözünürlükte ekran kaydı nasıl alınır?

mehmetalp0101

Decapat
Daha fazla  
Edit için ekran kaydı almak istiyorum, bilgisayardan kaliteli nasıl ekran kaydı alabilirim? Örneğin; bir filmden 1 dakikalık sahneyi kayıt alacağım sonra üzerinde edit yapacağım, kaliteli çözünürlükte nasıl kayıt alırım?

Edit için ekran kaydı almak istiyorum, bilgisayardan kaliteli nasıl ekran kaydı alabilirim? Örneğin; bir filmden 1 dakikalık sahneyi kayıt alacağım sonra üzerinde edit yapacağım, kaliteli çözünürlükte nasıl kayıt alırım?

Kayıt almak yerine o videoyu kesersen daha iyi olur. Bunun için Premiere Pro gibi programları da kullanabilirsin veya Windows'un kendi medya oynatıcısı(Adı Filmler ve TV olan program) üzerindende kesebilirsin(kırp diye geçiyor oynatıcıda).

Videonun görüntü kalitesi çoğu zaman istediğiniz gibi olmaz onun yerine o videoyu en yüksek kalitede indirip sonrasında düzenleme yaparsanız daha temiz bir görüntü elde edersiniz ancak telif haklarına lütfen dikkat edin.

Bunu herhangi bir masaüstü ekran kayıt edici ile yapabilirsin önerim Action, OBS veya NVIDIA'nın kendi yazılımı olabilir bitrate oranını yüksek oranlarda tut ve codec olarak az daha kayıpsız olmak için HEVC daha iyi olur eğer sistemin destekliyorsa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı