SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.339 Makaleler 3 Çözümler 61 4 Mart 2021 #111 Taktik verin ne demeliyim?
Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #112 talhamucurlu dedi: Haklı olduğunuz anlamına gelmez. Genişletmek için tıkla... Ne demek haklı değilim. Yoksa onun adamı falan mısınız? SiyahPassat dedi: Taktik verin ne demeliyim? Genişletmek için tıkla... Monitörü ters tutup okumaya çalışıyorum...
talhamucurlu dedi: Haklı olduğunuz anlamına gelmez. Genişletmek için tıkla... Ne demek haklı değilim. Yoksa onun adamı falan mısınız? SiyahPassat dedi: Taktik verin ne demeliyim? Genişletmek için tıkla... Monitörü ters tutup okumaya çalışıyorum...
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.339 Makaleler 3 Çözümler 61 4 Mart 2021 #113 Emzik dedi: Ne demek haklı değilim. Yoksa onun adamı falan mısınız? Monitörü ters tutup okumaya çalışıyorum... Genişletmek için tıkla... Kırparken ters çevirmeyi unutmuşum.
Emzik dedi: Ne demek haklı değilim. Yoksa onun adamı falan mısınız? Monitörü ters tutup okumaya çalışıyorum... Genişletmek için tıkla... Kırparken ters çevirmeyi unutmuşum.
E Emrella Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.507 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #114 SiyahPassat dedi: Taktik verin ne demeliyim?Eki Görüntüle 906876 Genişletmek için tıkla... Hocam almayacaksınız değil mi?
SiyahPassat dedi: Taktik verin ne demeliyim?Eki Görüntüle 906876 Genişletmek için tıkla... Hocam almayacaksınız değil mi?
Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #115 SiyahPassat dedi: Taktik verin ne demeliyim?Eki Görüntüle 906876 Genişletmek için tıkla... Dalga geçiyorsunuz galiba. Bu kadar olay sonrası almayı mı düşünüyorsunuz?
SiyahPassat dedi: Taktik verin ne demeliyim?Eki Görüntüle 906876 Genişletmek için tıkla... Dalga geçiyorsunuz galiba. Bu kadar olay sonrası almayı mı düşünüyorsunuz?
talhamucurlu Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 656 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #116 Emzik dedi: Ne demek haklı değilim. Yoksa onun adamı falan mısınız? Monitörü ters tutup okumaya çalışıyorum... Genişletmek için tıkla... Nitro gibi saçma bir özelliğe hem sahip olmak istiyorsunuz hem de illegal yollara başvuruyorsunuz.
Emzik dedi: Ne demek haklı değilim. Yoksa onun adamı falan mısınız? Monitörü ters tutup okumaya çalışıyorum... Genişletmek için tıkla... Nitro gibi saçma bir özelliğe hem sahip olmak istiyorsunuz hem de illegal yollara başvuruyorsunuz.
Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #117 Emzik dedi: Sosyal sayesinde paramın iadesini aldım. Eki Görüntüle 906873 Steam desteğe yazacağı mesajı bile bana yazdırdı. O kadar üşengeç. Genişletmek için tıkla... Evet artık bende spamlayamıyorum. Bari normal mesaj yazayım.
Emzik dedi: Sosyal sayesinde paramın iadesini aldım. Eki Görüntüle 906873 Steam desteğe yazacağı mesajı bile bana yazdırdı. O kadar üşengeç. Genişletmek için tıkla... Evet artık bende spamlayamıyorum. Bari normal mesaj yazayım.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.339 Makaleler 3 Çözümler 61 4 Mart 2021 #118 Emzik dedi: Dalga geçiyorsunuz galiba. Bu kadar olay sonrası almayı mı düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Emrella dedi: Hocam almayacaksınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Test ediyorum. Birazdan dolandırıcılarla işim olmaz deyip konu linki atacağım.
Emzik dedi: Dalga geçiyorsunuz galiba. Bu kadar olay sonrası almayı mı düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Emrella dedi: Hocam almayacaksınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Test ediyorum. Birazdan dolandırıcılarla işim olmaz deyip konu linki atacağım.
s3yit Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 1.114 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Mart 2021 #119 Yalan oldu şimdi iyi mi? Hem videoyu kaldırır hem gelir burda artsitlik yapar.
Muhammed Hatay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 1 Yer Anteke/Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mart 2021 #120