S scaniq Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 36 23 Ekim 2020 #1 Merhabalar, kullandığım Ethernet kablosu cızırtı yapıyor ve kullanmaya korkuyorum. Bana uzun süreler sıkıntı çıkarmayacak bir Ethernet kablosu lazım. Söyleyen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Merhabalar, kullandığım Ethernet kablosu cızırtı yapıyor ve kullanmaya korkuyorum. Bana uzun süreler sıkıntı çıkarmayacak bir Ethernet kablosu lazım. Söyleyen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.132 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #2 Ugreen CAT 6 Ethernet Kablosu
S scaniq Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 36 23 Ekim 2020 #3 ÇAĞATAY TORUN dedi: Ugreen CAT 6 Ethernet Kablosu Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bu site güvenli midir?
ÇAĞATAY TORUN dedi: Ugreen CAT 6 Ethernet Kablosu Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bu site güvenli midir?
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.132 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #4 Evet güvenli; bakarsanız siteye adresi telefon numarası Fatih'te 15 yıllık firma olması iade mümkün olması vs. hakkında kısmına göz atın isterseniz. Hem sadece ben değil burada başka arkadaşlar önermişti.
Evet güvenli; bakarsanız siteye adresi telefon numarası Fatih'te 15 yıllık firma olması iade mümkün olması vs. hakkında kısmına göz atın isterseniz. Hem sadece ben değil burada başka arkadaşlar önermişti.
erdem sümer Kilopat Katılım 1 Kasım 2015 Mesajlar 420 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #5 ÇAĞATAY TORUN dedi: Ugreen CAT 6 Ethernet Kablosu Genişletmek için tıkla... Katılıyorum CAT-6 olan bir kablo alsanız size yeterli olur
ÇAĞATAY TORUN dedi: Ugreen CAT 6 Ethernet Kablosu Genişletmek için tıkla... Katılıyorum CAT-6 olan bir kablo alsanız size yeterli olur