Kaliteli Ethernet kablosu önerisi

Makaleler
21
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Web Yazılım
Merhaba arkadaşlar. Şu an Alfais'in CAT7 kablosunu kullanıyorum fakat büyük ihtimalle kablodan olacak internet anlık olarak 10 kere gidip geliyor. Kafayı yemek üzereyim. Kaliteli bir CAT6 önerir misiniz?

Bütçe: 60 TL.
Uzunluk: 10 metre.

Bütçeyi bir tık daha yükseltme şansınız varsa bunu öneririm kendim de kullanıyorum gayet memnunum.

Bütçe uymuyor ise Ugreen markasının başka ürünlerine bakabilirsiniz bütçenize uygun bulabilirseniz almanızı tavsiye ederim. Ugreen kaliteli bir markadır.

alfais cat 6 kullanıyorum bi sorun yok
Alfais düşünmüyorum maalesef aldığımdan beri aynı sorun.
Bütçeyi bir tık daha yükseltme şansınız varsa bunu öneririm kendim de kullanıyorum gayet memnunum.

Bütçe uymuyor ise Ugreen markasının başka ürünlerine bakabilirsiniz bütçenize uygun bulabilirseniz almanızı tavsiye ederim. Ugreen kaliteli bir markadır.
Tam da bu kabloya bakıyordum, çok kaliteli duruyor. Halı altından falan gidecek, dayanıklı mı?

@Yener K. hocam bir konuda Ugreen önermişsiniz, bu kablo hakkında bilginiz var mı?

Alfais düşünmüyorum maalesef aldığımdan beri aynı sorun.

Tam da bu kabloya bakıyordum, çok kaliteli duruyor. Halı altından falan gidecek, dayanıklı mı?

@Yener K. hocam bir konuda Ugreen önermişsiniz, bu kablo hakkında bilginiz var mı?

Evet dayanıklı. Dilerseniz Slim olmayan, daha kalın modeli var onu da tercih edebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı