Kaliteli Ethernet kablosu önerisi

UYUKA

Hectopat
Daha fazla  
Fazla masrafa gerek burdan ihtiyaçlarınıza göre alın.

Dosya Ekleri

• cat farkları_tablo.jpeg
    cat farkları_tablo.jpeg
    79,3 KB · Görüntüleme: 1.355
Belirtilen hızları zaten alıyorsanız yükseltmeye gerek olamdığını düşünüyorum. Sadece gecikme azalacaktır o da 1-2ms belki armaz bile. 1-2ms i de kolay kolay hissedemezsiniz.

Belirtilen hızları zaten alıyorsanız yükseltmeye gerek olamdığını düşünüyorum. Sadece gecikme azalacaktır o da 1-2ms belki armaz bile. 1-2ms i de kolay kolay hissedemezsiniz.
ben hiç gecikme olmasın en iyisi olsun falan diyorum cat8 kablo kullanabilir miyim sorun olur mu mesela Ugreen cat8 RJ45 yada önerebileceğiniz kaliteli marka varsa önerir misiniz

Ben hiç gecikme olmasın en iyisi olsun falan diyorum CAT8 kablo kullanabilir miyim sorun olur mu mesela Ugreen CAT8 RJ45'ya da önerebileceğiniz kaliteli marka varsa önerir misiniz?

Hocam ben şu an CAT6 ile vadedilen hızı alıyorum ve 5-6 ms alıyorum. Demek istediğim kablo değiştirdiğimde aldığım Mbps artmayacak ve ms değeri en fazla 3-4'e düşecek bu yüzden yeni kablo almayı düşünmüyorum. 80Mbps hız için CAT 7'ye gerek yok. İsterseniz Speedtest'ten test edip değerleri söyleyin ona göre söyleyelim yükseltmeye gerek var mı yok mu?

Hocam ben şu an CAT6 ile vadedilen hızı alıyorum ve 5-6 ms alıyorum. Demek istediğim kablo değiştirdiğimde aldığım Mbps artmayacak ve ms değeri en fazla 3-4'e düşecek bu yüzden yeni kablo almayı düşünmüyorum. 80Mbps hız için CAT 7'ye gerek yok. İsterseniz Speedtest'ten test edip değerleri söyleyin ona göre söyleyelim yükseltmeye gerek var mı yok mu?
80 dowland 7,76 upload alıyorum sadece cat 8 falan alsam bir değişikil olur mu kablo hem kaliteli olur hemde her zaman veri aktarırken bile kullanırım

Gecikme hissetmeyeceğiniz kadar azalır o kadar. Asıl önemli olan kısım bina girişi ile modem arasındaki kablonuzun kaliteli olması, o zaman hızlarınız daha stabil olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı