M Melihhh19 Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar merhaba. Öncelik kalite olmak üzere bildiğiniz F/P SATA SSD var mı?
4 494722 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 33 8 Nisan 2022 #3 Melihhh19 dedi: Arkadaşlar merhaba. Öncelik kalite olmak üzere bildiğiniz F/P SATA SSD var mı? Genişletmek için tıkla... Kime göre F/P ?
Melihhh19 dedi: Arkadaşlar merhaba. Öncelik kalite olmak üzere bildiğiniz F/P SATA SSD var mı? Genişletmek için tıkla... Kime göre F/P ?
M Melihhh19 Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #4 494722 dedi: Kime göre F/P? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani. Öncelik kalite olmak üzere, Samsung'dan ucuz en iyi F/P ürünü sordum. Arkadaş zaten CS900 dedi ona bakıyorum şu an.
494722 dedi: Kime göre F/P? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani. Öncelik kalite olmak üzere, Samsung'dan ucuz en iyi F/P ürünü sordum. Arkadaş zaten CS900 dedi ona bakıyorum şu an.
Poyraz Kuzgun Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 1.521 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #5 Melihhh19 dedi: Nasıl yani. Öncelik kalite olmak üzere, Samsung'dan ucuz en iyi F/P ürünü sordum. Arkadaş zaten CS900 dedi ona bakıyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın demek istediği bütçe belirtmemişsin, istenilen kapasite söylememişsin. Yani bunları söylemezsen neye göre F/P önereceğiz diyor.
Melihhh19 dedi: Nasıl yani. Öncelik kalite olmak üzere, Samsung'dan ucuz en iyi F/P ürünü sordum. Arkadaş zaten CS900 dedi ona bakıyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın demek istediği bütçe belirtmemişsin, istenilen kapasite söylememişsin. Yani bunları söylemezsen neye göre F/P önereceğiz diyor.
M Melihhh19 Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #6 Poyraz Kuzgun dedi: Arkadaşın demek istediği bütçe belirtmemişsin, istenilen kapasite ve SATA mı M.2 istediğini de söylememişsin. Yani bunları söylemezsen neye göre F/P önereceğiz diyor. Genişletmek için tıkla... F/P SATA SSD var mı? SATA olarak belirttim fakat dediğiniz gibi kapasite belirtmeyi unuttumuşum o benim hatam kusura bakayın. Kapasite: 500 GB. Bütçe: 750-1000
Poyraz Kuzgun dedi: Arkadaşın demek istediği bütçe belirtmemişsin, istenilen kapasite ve SATA mı M.2 istediğini de söylememişsin. Yani bunları söylemezsen neye göre F/P önereceğiz diyor. Genişletmek için tıkla... F/P SATA SSD var mı? SATA olarak belirttim fakat dediğiniz gibi kapasite belirtmeyi unuttumuşum o benim hatam kusura bakayın. Kapasite: 500 GB. Bütçe: 750-1000
N Nost Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 884 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #7 Fury 3D var. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Fury 3D var. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com