Kaliteli fare önerisi

newdaynogamer

Hectopat
Daha fazla  
Karne hediyesi olarak fare önerisi alabilir miyim? Eski faremi bilgisayar ara sıra algılamıyordu yani oyun oynarken zart diye ölüyordum. Tutuş şeklidir fare boyutudur hiçbir şey bilmiyorum, o yüzden eski faremin modelini söyleyeceğim: Rampage km-RX9. fiyat olarak ise size bırakıyorum.

Bende bütçe olmadığı için hayatımda kullandığım ve elime en iyi olduğu için, bunu bırakıyorum ;

Elinizi bilekten parmak ucuna kadar ölçün. Tutuş şeklinizi de buradan bulabilirsiniz:

Ayrıca fiyat aralığı belirtin.

Geç cevap verdiğim için özür dilerim. Tutuş şeklimi denemek için 2 el Battlefield girdim. ve "
'fingertip' şeklinde tuttuğumu fark ettim. Fiyat konusunda da 300 TL sınır koydum.

Geç cevap verdiğim için özür dilerim. Tutuş şeklimi denemek için 2 el Battlefield girdim. ve "
'fingertip' şeklinde tuttuğumu fark ettim. Fiyat konusunda da 300 TL sınır koydum.
Eliniz küçük değilse bunu alabilirsiniz:

Fingertip tutuş için pek uygun olmasa da bütçede en mantıklı ürün. Tutuşunuzu biraz ileri almanız gerekebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…