karambyte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 2.409 Çözümler 3 Bugün 14:19 #1 Bunları buldum ama, daha önce kullanıp verim aldığınız varsa önerebilirsiniz. Bunlar en iyileriydi benim bulduklarımda. Kore Kırmızı Ginseng Altın Tablet 6 Yıllık – KGNF – Kore Kırmızı Ginseng Altın Tablet 6 Yıllık -KGNF Kore Kırmızı Ginseng Tablet Orjinal 120 tab - 2,400.00 TL + KDV Kore Kırmızı Ginseng Tablet Orjinal 120 tab Hologramlı ürün%100 OrjinalGüney Kore Devlet Tekeli Üretimi6 yıllık tam gelişmiş bitkiNurbal'dan süresiz orjinallik garantisiGüçlü ginsenoside değer, www.nurbal.com
Bunları buldum ama, daha önce kullanıp verim aldığınız varsa önerebilirsiniz. Bunlar en iyileriydi benim bulduklarımda. Kore Kırmızı Ginseng Altın Tablet 6 Yıllık – KGNF – Kore Kırmızı Ginseng Altın Tablet 6 Yıllık -KGNF Kore Kırmızı Ginseng Tablet Orjinal 120 tab - 2,400.00 TL + KDV Kore Kırmızı Ginseng Tablet Orjinal 120 tab Hologramlı ürün%100 OrjinalGüney Kore Devlet Tekeli Üretimi6 yıllık tam gelişmiş bitkiNurbal'dan süresiz orjinallik garantisiGüçlü ginsenoside değer, www.nurbal.com