Selam, parmağımın resmen fareye yapışmasını istiyorum ayrıca çıkartırken falan yapışkanının faremde kalmasını sevmiyorum ona göre bir şey olursa çok iyi olur. Aslında Pulsar supergrip alacaktım fakat sorun çıktı Amazon üzerinde o yüzden Türkiye içinden almak istiyorum.Mouse'um Wlmouse Ying CF ondan dolayı universal olmalı yada Endgame OP1 şeklinde bir griptape varsa oda olur aynı shape çünkü. Aklımdakiler şunlar:
wraithesports.com
wraithesports.com
wraithesports.com
Hangisi daha iyi olur?
X-Raypad Geckos V3 Grip Tape
Kutu içeriğinden 1 set grip tape çıkmaktadır. Espor seviyesi Kaymaz Materyal 0.33mm Kalınlığında Yokmuş Gibi Deformasyona karşı stabilizasyon teknolojisi - Daha dayanıklı.
X-Raypad Cicada Wings V2 Universal Grip Tape
Kutu içeriğinden 1 set grip tape çıkmaktadır. Espor seviyesi Kaymaz Materyal Ultra İnce Tasarım 3M Yapışkan Transfer Bandı 467MP
ESPTiger Oriole Grip Tape
Kutu içeriğinden 1 set grip tape çıkmaktadır. Sağlam Kaymaz Tutuş: Birinci sınıf poliüretan kumaş teri emer ve hassas oyun ve uzun çalışma seansları için sağlam bir tutuş sağlar. Dokulu Yüzey: Lazerle kazınmış içbükey yüzey, tutuş kalitesini artırarak tutarlılığınızı artırır. Ultra İnce...
Hangisi daha iyi olur?