Kaliteli havya makinesi önerisi

Yigit10

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar 2 hafta önce 2sene önce aldığım havya makinemin yüzüğü yalama oldu bu yüzden yeni havya makinesi arayışına girdim. Var mı kullandığınız ya da önerebileceğiniz havya makinesi? Otruduğum semtte elektronik malzeme satan dükkanlara sordum onlar solomon ve weller önerdiler.

Yıllardır Sunline SL-600 kullanıyorum, bir defa bozulduğunda kendileriyle iletişime geçtiğimde (garanti dahilinde) adresimi alıp yenisini gönderdiler. Bu hizmet kalitesini bir de Logitech'de görmüştüm . Ben aldığımda 25, 40 TL civarındaydı ama tam hatırlamıyorum.
Param var diyorsanız MINI TS100 en çok tavsiye edilen ürünlerdendi veya ihtiyacınıza göre istasyonlara da yönelebilirsiniz. Ama bunlar bence cidden pahalı oyuncaklar, harcama yaparken tekrar düşünmekte fayda var.

TS-100 tavsiye ederim.

Bende almak istiyorum fakat ucları çok pahalı ve TS100 de daha geçen gün baktım 1100 TL idi dün akşam baktım 1324 TL gitgide pahalanıyor bende lehimleme istasyonu almak istiyorum fakat karar veremedi daha bildiğiniz marka var mı bütçe 800TL.

2019 ortalarında 250 lira civarıydı. Vaybe

2019 ortalarında 250 lira civarıydı. Vaybe

Maalesef 1324 çok bir para değil üstüne katar alırım ama uçları 500TL olmuş birden ben havya makinesini her gün kullanıyorum neredeyse kararma yapsa uçu değiştirmek istesem 500TL vermek zoruma gidiyor.

Maalesef 1324 çok bir para değil üstüne katar alırım ama uçları 500TL olmuş birden ben havya makinesini her gün kullanıyorum neredeyse kararma yapsa uçu değiştirmek istesem 500TL vermek zoruma gidiyor.

Vallan hocam o zaman AliExpress'ya da bangood üzerinden alman lazım. Onda da Çinlilere güvenmek ne kadar mantıklı bilemiyorum.

2020 Haziran'da 245 liraya aldım. İyi kötü işimi görüyor. Beklentinizi yüksek tutmadan bir bakın derim.

bu nasıldır acaba almak istiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…