İmparator Penguen
Picopat
Selamlar sevgili arkadaşlar,
Öncelikle, önceki konularda bana yardım eden arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim. Sayelerinde, bir ayda kazanabileceğim maksimum etkileşimi ve aboneleri kazandım.
Şimdi ise video formatımı bir adım öteye taşımak ve uzun videolar çekmek istiyorum. Bunun için bazı önemli bilgilere ihtiyacım var.
Öncelikle, uzun videolar üretmek ve izleyiciyle daha interaktif bir bağ kurabilmek için kamera kullanmayı düşünüyorum. Elimdeki iPhone 14 Plus cihazını kamera olarak kullanabilir miyim? Ön kamera görüntü kalitesi açısından yeterli olur mu? Eğer yeterli değilse, arka kamerayı bir şekilde kullanabilir miyim? Bunların hiçbiri yeterli olmazsa, önerebileceğiniz bir kamera var mı?
GoPro Hero Black 12 tarzı bir kamera işimi görür mü? Ayrıca, uzun videolar çekeceksem kanalımın etkileşiminin düşmemesi için ne kadar süre ayırmalıyım? Edit konusunda iyi bir ilerleme kaydediyorum.
Bunun dışında, uzun bir içerik hazırlayacaksam konu seçimi nasıl olmalı? Şu an aklımda "DLSS ve framegen nedir?" başlıklı bir video fikri var. Bu içeriği iyi bir metin, edit, internetten stok videolar ve görsel animasyonlarla destekleyerek hazırlamak istiyorum. Sizce bu tarz bir içerik izleyicinin ilgisini çeker mi? Açıkçası, gerçekten katma değer sağlayan bir içerik üretmek istiyorum; yani izleyenler DLSS ve Framegen'in ne olduğunu tam anlamıyla kavrayabilmeli.
Bu konudaki fikirleriniz benim için çok değerli. teşekkür ederim!
Konu ile alakalı diğer açmış olduğum konular:
www.technopat.net
www.technopat.net
www.technopat.net
www.technopat.net
Öncelikle, önceki konularda bana yardım eden arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim. Sayelerinde, bir ayda kazanabileceğim maksimum etkileşimi ve aboneleri kazandım.
Şimdi ise video formatımı bir adım öteye taşımak ve uzun videolar çekmek istiyorum. Bunun için bazı önemli bilgilere ihtiyacım var.
Öncelikle, uzun videolar üretmek ve izleyiciyle daha interaktif bir bağ kurabilmek için kamera kullanmayı düşünüyorum. Elimdeki iPhone 14 Plus cihazını kamera olarak kullanabilir miyim? Ön kamera görüntü kalitesi açısından yeterli olur mu? Eğer yeterli değilse, arka kamerayı bir şekilde kullanabilir miyim? Bunların hiçbiri yeterli olmazsa, önerebileceğiniz bir kamera var mı?
GoPro Hero Black 12 tarzı bir kamera işimi görür mü? Ayrıca, uzun videolar çekeceksem kanalımın etkileşiminin düşmemesi için ne kadar süre ayırmalıyım? Edit konusunda iyi bir ilerleme kaydediyorum.
Bunun dışında, uzun bir içerik hazırlayacaksam konu seçimi nasıl olmalı? Şu an aklımda "DLSS ve framegen nedir?" başlıklı bir video fikri var. Bu içeriği iyi bir metin, edit, internetten stok videolar ve görsel animasyonlarla destekleyerek hazırlamak istiyorum. Sizce bu tarz bir içerik izleyicinin ilgisini çeker mi? Açıkçası, gerçekten katma değer sağlayan bir içerik üretmek istiyorum; yani izleyenler DLSS ve Framegen'in ne olduğunu tam anlamıyla kavrayabilmeli.
Bu konudaki fikirleriniz benim için çok değerli. teşekkür ederim!
Konu ile alakalı diğer açmış olduğum konular:
YouTube: Nasıl abone kazanılır?
Selamlar arkadaşlar, forumdan aldığım tavsiyeler ve taktikler üzerinden yaklaşık bir aydır YouTube, TikTok ve Instagram'a içerik üretiyorum. İzlenme ile ilgili problemim yok gibi, gayet iyi veriler elde ediyorum; ancak kalıcı takipçi ve abone kazanmıyorum. TikTok'ta nispeten daha iyi takipçi...
YouTube: Ramzan ayında potansiyel üretilebilir içerikler?
Ramazan'da ne tarz bir içerik üretebilirim? Ürettiğim içerikler Shorts ve az da olsa uzun videolar. Hep beraber beyin fırtınası yapalım? Video başlıkları şu şekilde.
YouTube: Kanal nasıl geliştirilir?
Kanalımı genel manada Shorts videoları paylaşmak üzerine geliştiriyorum. Sizce hangi konular hakkında video çekmeliyim veya hangi bilgiler hakkında içerik üretmeliyim? Tüm önerilerinizi bekliyorum. https://www.youtube.com/@TuxTheEmperorPenguin/shorts
YouTube: Ne tarz içerik üretilebilir?
Merhaba! YouTube'da içerik üretmeye başlamak istiyorum ve 1. şahıs açısından hangi tür içerikler daha etkili olabilir, bununla ilgili bir fikriniz var mı? Özellikle kişisel deneyimler, günlük yaşam veya belirli bir konu hakkında içerik üretmeyi düşünüyorum. Hangi tür içerikler genellikle daha...