conwabunka Hectopat Katılım 1 Temmuz 2018 Mesajlar 96 17 Temmuz 2018 #1 Arkadaşlar en iyi çeken internet hangisidir? Oyunlarda en az ping veren, fiyat sorun değil. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2018
A akındemir14 Hectopat Katılım 14 Şubat 2018 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2018 #2 Reis benim bildigim kablonet güzel internettir
Malik Saatçı Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2015 Mesajlar 1.190 Çözümler 15 Yer Samandağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pratisyen Doktor 17 Temmuz 2018 #3 akındemir14 dedi: Reis benim bildigim kablonet güzel internettir Genişletmek için tıkla... Fakat ping sorunu vardır. Altyapınız müsaitse -buradaki müsait “kadın” anlamındaki değil- Superonline fiber en iyi ping değerini veren firmadır.
akındemir14 dedi: Reis benim bildigim kablonet güzel internettir Genişletmek için tıkla... Fakat ping sorunu vardır. Altyapınız müsaitse -buradaki müsait “kadın” anlamındaki değil- Superonline fiber en iyi ping değerini veren firmadır.
dragonfly Kilopat Katılım 15 Eylül 2017 Mesajlar 405 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 17 Temmuz 2018 #4 Altyapı var ise KabloNet tabiki.
A akındemir14 Hectopat Katılım 14 Şubat 2018 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2018 #5 Malik Saatçı dedi: Fakat ping sorunu vardır. Altyapınız müsaitse -buradaki müsait “kadın” anlamındaki değil- Superonline fiber en iyi ping değerini veren firmadır. Genişletmek için tıkla... Benim arkadasımda superonline var kesilip kesilip duruyo
Malik Saatçı dedi: Fakat ping sorunu vardır. Altyapınız müsaitse -buradaki müsait “kadın” anlamındaki değil- Superonline fiber en iyi ping değerini veren firmadır. Genişletmek için tıkla... Benim arkadasımda superonline var kesilip kesilip duruyo
Razer60 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 942 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Tokat Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Temmuz 2018 #6 Türkneti öneririm alt yapısı varsa 100 MBPS akn yok 64 TL.
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 17 Temmuz 2018 #7 Altyapı varsa üstte de dendiği gibi Superonline Fiber size en iyi ping sürelerini verir. Şuraya kendi tecrübemden ötürü sıralamaları vereyim. Üç kritere ayırıyorum. Ping Kalitesi, Download hızı kalitesi, Genel Fiyat Performans oranı. Ping Kalitesi: Ping kalitesi, hangi paketi alırsanız alın, aynı olan bir şeydir. O yüzden rahatlıkla tecrübelerimi yazabilirim. Superonline Fiber TTNet Fiber TTNet DSL Superonline DSL Kablonet Turknet Vodafone Download Hızı: Aldığınız pakete, altyapının müsaitliğine göre değişken bir şey. TurkNet (Aktif altyapı) Vodafone Fiber Türk Telekom Kablonet Superonline Geri kalan DSL servisleri Genel Fiyat Performans Oranı Türk Telekom Vodafone Fiber TürkNet Superonline Fiber Kablonet Superonline DSL Liste kendi fikirlerimi içerir. Firma olarak değil de, altyapı olarak düşündüğümü unutmayın.
Altyapı varsa üstte de dendiği gibi Superonline Fiber size en iyi ping sürelerini verir. Şuraya kendi tecrübemden ötürü sıralamaları vereyim. Üç kritere ayırıyorum. Ping Kalitesi, Download hızı kalitesi, Genel Fiyat Performans oranı. Ping Kalitesi: Ping kalitesi, hangi paketi alırsanız alın, aynı olan bir şeydir. O yüzden rahatlıkla tecrübelerimi yazabilirim. Superonline Fiber TTNet Fiber TTNet DSL Superonline DSL Kablonet Turknet Vodafone Download Hızı: Aldığınız pakete, altyapının müsaitliğine göre değişken bir şey. TurkNet (Aktif altyapı) Vodafone Fiber Türk Telekom Kablonet Superonline Geri kalan DSL servisleri Genel Fiyat Performans Oranı Türk Telekom Vodafone Fiber TürkNet Superonline Fiber Kablonet Superonline DSL Liste kendi fikirlerimi içerir. Firma olarak değil de, altyapı olarak düşündüğümü unutmayın.
B BulentOrum Decapat Katılım 25 Haziran 2018 Mesajlar 49 Çözümler 1 17 Temmuz 2018 #8 En iyi diye birşey bulman zor olur altyapınla ilgili ve oturduğun bölgedeki trafik yoğunluğu ile ilgili şu konumuda inceleyebilirsin;[Rehber] Altyapı Sorgulama ve Hangi İnternet Sağlayıcı Ne İçin Seçilmelidir?
En iyi diye birşey bulman zor olur altyapınla ilgili ve oturduğun bölgedeki trafik yoğunluğu ile ilgili şu konumuda inceleyebilirsin;[Rehber] Altyapı Sorgulama ve Hangi İnternet Sağlayıcı Ne İçin Seçilmelidir?
Erdem54 Kilopat Katılım 14 Haziran 2018 Mesajlar 167 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2018 #9 Ping değerleri konusunda arkadaşımla çok fark yaşamıyorduk. O Superonline 35Mbit Hiper kullanıyor ben de Türk Telekom 35Mbit Hiper kullanıyorum. CS:GO'da pinglerimiz arasında sadece 1-2 değer var ki bunlarda çok önemli değil.
Ping değerleri konusunda arkadaşımla çok fark yaşamıyorduk. O Superonline 35Mbit Hiper kullanıyor ben de Türk Telekom 35Mbit Hiper kullanıyorum. CS:GO'da pinglerimiz arasında sadece 1-2 değer var ki bunlarda çok önemli değil.
N NobodyAnymore Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 2.105 Makaleler 1 Çözümler 4 18 Temmuz 2018 #10 Malik Saatçı dedi: Fakat ping sorunu vardır. Altyapınız müsaitse -buradaki müsait “kadın” anlamındaki değil- Superonline fiber en iyi ping değerini veren firmadır. Genişletmek için tıkla... "Fakat ping sorunu vardır. " diye bir cümle kurunca olmadı işte. kablonet kullanıyorum ping oyunlarda 20 - 30 arası.
Malik Saatçı dedi: Fakat ping sorunu vardır. Altyapınız müsaitse -buradaki müsait “kadın” anlamındaki değil- Superonline fiber en iyi ping değerini veren firmadır. Genişletmek için tıkla... "Fakat ping sorunu vardır. " diye bir cümle kurunca olmadı işte. kablonet kullanıyorum ping oyunlarda 20 - 30 arası.