Arkadaşlar kaliteli mouse ariyorum. Super olmali. Şu an Razer Naga kullanıyorum kablolu. CS:GO oynuyorum, bunun disinda FPS oyunlari da oynuyorum. Guzel bir şey ariyorum. Dayanikli, yeni, guzel bir şey.
Logitech G305 Lightspeed Wireless Oyuncu Mouse 910-005283 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Kabloluda da sıfır gecikme var diye bir şey yok bu arada. Her cihazda gecikme olur. 5 yıla yakın hep kablosuz kullandım. Şimdi kablolu kullanıyorum. Hiçbir fark hissetmiyorum. E-Sporcu değilsen hissetmezsin. Kaldı ki kablosuz kullanan E-Sporcular da var.
Logitech G305 Lightspeed Wireless Oyuncu Mouse 910-005283 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Çok kısa bir inceleme şeklinde özet geçer misiniz fareyi. İyi yanları kötü yanları gibisinden. Daha açıklayıcı olur Böyle şeyleri deneyenlerden duymak lazım.
Çok kısa bir inceleme şeklinde özet geçer misiniz fareyi. İyi yanları kötü yanları gibisinden. Daha açıklayıcı olur böyle şeyleri deneyenlerden duymak lazım.
Mousede şu ana kadar bir gecikme hissetmedim zaten mousede Logitech'in lightspeed ışık hızı teknolojisi var onun dışında pil takıyorsunuz kullanıyorsunuz beğenmediğim yanı açıkçası öyle çok yok bir tek biraz belki ergonomisi kötü olabilir bana göre o kadar onun dışında güzel bir mouse bana göre ilk günlerde biraz fareyi beğenemeyebilirsiniz ama alıştığınzıda gayet iyi bir mouse.