ErenKalkan Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 478 Çözümler 5 8 Kasım 2025 #1 Kaliteli kedi maması arıyorum, son aldıgım mama kaliteli değildi ve kedim aşırı aşırı tüy döküyor. Önerilerinizi bekliyorum.
Kaliteli kedi maması arıyorum, son aldıgım mama kaliteli değildi ve kedim aşırı aşırı tüy döküyor. Önerilerinizi bekliyorum.
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.510 Makaleler 6 Çözümler 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2025 #2 En son hangi mamayı aldın? Kedin kısırlaştırıldı mı? Kaç yaşında?
ErenKalkan Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 478 Çözümler 5 8 Kasım 2025 #3 Bonacibo kitten, hayır, 7-8 aylık galiba 10 kilo gibi bir şey alacağım beğenirse.
mutiant Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.970 Çözümler 14 Yer Midland 8 Kasım 2025 #4 İki tane kedim var, Royal Canin markasından kedi maması alıyoruz bir tane kedim kısır hiç sıkıntı yaşamadık tüy dökme vesaire. İsterseniz göz atın.
İki tane kedim var, Royal Canin markasından kedi maması alıyoruz bir tane kedim kısır hiç sıkıntı yaşamadık tüy dökme vesaire. İsterseniz göz atın.
JetSky23 Picopat Katılım 20 Nisan 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2025 #5 Royal Canin iyi bir tercih olabilir, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi.
ErenKalkan Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 478 Çözümler 5 8 Kasım 2025 #6 mutiant dedi: İki tane kedim var, royal canin markasından kedi maması alıyoruz bir tane kedim kısır hiç sıkıntı yaşamadık tüy dökme vesaire. İsterseniz göz atın. Genişletmek için tıkla... Bu kısır ve kısır olmayan kediler için mamalar var ne farkı var ki? Royal canin düşünmüştüm daha kalitelisi var mı yani.
mutiant dedi: İki tane kedim var, royal canin markasından kedi maması alıyoruz bir tane kedim kısır hiç sıkıntı yaşamadık tüy dökme vesaire. İsterseniz göz atın. Genişletmek için tıkla... Bu kısır ve kısır olmayan kediler için mamalar var ne farkı var ki? Royal canin düşünmüştüm daha kalitelisi var mı yani.
JetSky23 Picopat Katılım 20 Nisan 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2025 #7 yani aradaki farkı bende tam bilmiyorum ama yine araştırıp bulabilirsin
mutiant Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.970 Çözümler 14 Yer Midland 8 Kasım 2025 #8 ErenKalkan dedi: Bu kısır ve kısır olmayan kediler için mamalar var ne farkı var ki? Royal canin düşünmüştüm daha kalitelisi var mı yani. Genişletmek için tıkla... Aslında fark yokmuş veteriner de ister alın ister almayın demişti. Pek bir farkı yok.
ErenKalkan dedi: Bu kısır ve kısır olmayan kediler için mamalar var ne farkı var ki? Royal canin düşünmüştüm daha kalitelisi var mı yani. Genişletmek için tıkla... Aslında fark yokmuş veteriner de ister alın ister almayın demişti. Pek bir farkı yok.
ErenKalkan Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 478 Çözümler 5 8 Kasım 2025 #9 mutiant dedi: Aslında fark yokmuş veteriner de ister alın ister almayın demişti. Pek bir farkı yok. Genişletmek için tıkla... Royal caninden başka öneriniz var mı bir tık altı.
mutiant dedi: Aslında fark yokmuş veteriner de ister alın ister almayın demişti. Pek bir farkı yok. Genişletmek için tıkla... Royal caninden başka öneriniz var mı bir tık altı.
Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 2.109 Çözümler 5 8 Kasım 2025 #10 ErenKalkan dedi: Royal Canin'den başka öneriniz var mı bir tık altı. Genişletmek için tıkla... Hocam biz Pro performance kullanıyoruz bence ona bir bakın. Gerçekten kaliteli bir marka.
ErenKalkan dedi: Royal Canin'den başka öneriniz var mı bir tık altı. Genişletmek için tıkla... Hocam biz Pro performance kullanıyoruz bence ona bir bakın. Gerçekten kaliteli bir marka.