Kaliteli leave in conditioner önerisi

Rafa_2552

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar saçım biraz kuru bu yüzden leave in kullanmayı deneyeceğim. Ama arattığımda çok bir bilgimin olmadığını fark ettim. Kaliteli leave in conditioner öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar saçım biraz kuru bu yüzden leave in kullanmayı deneyeceğim. Ama arattığımda çok bir bilgimin olmadığını fark ettim. Kaliteli leave in conditioner öneriniz var mı?

Bütçe nedir hocam ona göre önereyim.

TR'de leave in var mı ki?

Yurt dışı menşeli satan siteler var. Onun dışındaki leave-in'ler beş para etmez, kimyasal dolu. O yüzden bütçe sordum hocam.

Yurt dışı menşeli satan siteler var. Onun dışındaki leave-in'ler beş para etmez, kimyasal dolu. O yüzden bütçe sordum hocam.

Based geliyor mu mesela TR'ye? İnternet sitesinde görmemiştim. Bir de 1K altı leave in conditioner varsa atabilir misin buraya.

Based geliyor mu mesela TR'ye? İnternet sitesinde görmemiştim. Bir de 1K altı leave in conditioner varsa atabilir misin buraya.
Based turkiye'ye kargoyu kaldırdı hocam nedenini bilmiyorum.
Dediğim yurt dışı ürünleri zam yemiş, ondan 1000 TL'den aşağı görmedim hocam. Başka alınabilecek alternatif olarak Milk Shake, Cantu biliyorum, başka araştırmadım kullanmadığım için.
Dediğim site:

As i am markasını arıyordum internette olumlu yorumları var arkadaş da alabilir aslında.

As i am markasını arıyordum internette olumlu yorumları var arkadaş da alabilir aslında.
Saç dalgalı veya kıvırcıksa baya güzel bir marka, ancak düz saçlara ağırlık yapabiliyor.

H- hocam leave in ne kadar pahalı olabilir ki Based mi önerceksiniz bütçe derken.
Forumdaki çoğu kişi saçına 100 TL'den fazla para harcamak istemediğinden sordum, yoksa 100 TL'ye de öneririm ama full kimyasal dolu olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…