Kaliteli leave in conditioner önerisi

Forumdaki çoğu kişi saçına 100 TL'den fazla para harcamak istemediğinden sordum, yoksa 100 TL'ye de öneririm ama full kimyasal dolu olur.

1000k param yok en iyisi buzz cutt yapayım.

Hocam based doğrudan Türkiye'ye getirmiyor neden bilmiyorum Hindistan ve Burkina Faso bile varken Türkiye niye yok. Neyse olsa da param yoktu zaten.

Hocam anamın dolabında şöyle bir şey buldum leave in yerşne kullanılır mı yoksa çöp mü?

Dosya Ekleri

• IMG_20250111_231548.jpg
    79,1 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:

Hocam içerik kısmını bulamadım ama ilk defa durulanmayan saç maskesi görüyorum, kremi hadi neysede maskeler ağır oluyor saçta bırakılan bir şey değil.

Yakışıyorsa yapın gitsin hocam, en iyi saç stili zaten yakışıyorsa. Yıkama zahmeti falan yok.

Saç dalgalı veya kıvırcıksa baya güzel bir marka, ancak düz saçlara ağırlık yapabiliyor.
Kral bilgili bir arkadaşa benziyorsun . Trde satılan 200 tllik bukle belirginlestiricii kremlerle bu durulanmayan kremlern farkı içeriği mi? 200 ler biraz daha kimyasal dolu bunlar daha doğal olduğu için mi böyle pahalı? Pantene in kremini alicaktm araştırırken bu konuya denk geldim

Doğal olunca ham maddesi daha pahalı oluyor tabii bir de Türkiye'de bu konuda çok ürün yok ondan yurt dışından geliyor çoğu onlarda yurt dışından geldiği için çok pahalı satılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…