Giyim Kaliteli markalardan Sweatshirt ve Kazak - Amazon Prime

Tiersen

Decapat
Daha fazla  
Amazon Prime indirimlerinin son günündeyiz. Malum havalar soğumaya başladı pazarlarda bile 250-300 TL'den aşağı sweatshirt ve kazak bulmak zorlaştı. Ayrıca çok kalitesiz ürünler dolaşıyor son günlerde o yüzden ben daha çok bilinen markalara yönelmeye başladım indirimlerde. İlginizi çekerse bazılarına da sahip olduğum için tükenmeden birkaçını alın derim.

Link: Sweatshirt ve Kazak

Mükemmel fırsat. Tommy Hilfiger sweatshirtleri bile bu fiyatlara bulmak çok zor.
Bende bazı ürünler var linkte de yer alan ve çoğunu yine indirimle biraz pahalıya almıştım. Kaliteleri gayet iyi olduğunu bilmesem koymazdım.

Sağol dostum çoğunun bedeni yoktu bana göre ama 1 tane çok güzel buldum aldım hemen

Görünüş olarak güzel olan ben göremedim, ama marka oldukları için kalitelidirler. Alacaklara kaliteleri için almalarını tavsiye ederim.

Sağol dostum çoğunun bedeni yoktu bana göre ama 1 tane çok güzel buldum aldım hemen
Ben koyduğumda M ve S beden doluydu fakat şimdi baktım sanki biri 10'ar 10'ar almış bitmiş gibi beden kalmamış.

Renge göre filtereleyebilip bedene göre filtreleyememek çok saçma olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…