Hikmetmst Kilopat Katılım 18 Aralık 2015 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2016 #1 Aşağıda atmış olduğum linkteki oyun kulaklıklarından mikrofon kalitesi iyi olan kulaklığı almak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Razer Kraken USB Gaming Kulaklık SteelSeries Siberia v3 Gaming Kulaklık HyperX Cloud Gaming Kulaklık Plantronics RIG 500HD Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2016
Aşağıda atmış olduğum linkteki oyun kulaklıklarından mikrofon kalitesi iyi olan kulaklığı almak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Razer Kraken USB Gaming Kulaklık SteelSeries Siberia v3 Gaming Kulaklık HyperX Cloud Gaming Kulaklık Plantronics RIG 500HD
I iamsezer Megapat Katılım 9 Kasım 2015 Mesajlar 189 Makaleler 5 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2016 #2 Açıkcası bu fiyata yakın G930 alınabilir. Mikrofon kalitesi gerçekten çok iyi. Hiç bir kulaklık kondenser mikrofon kadar kaliteli ses vermez. Fakat bu 4 kulaklık arasında tercih yaparsam Razer Kraken'i seçerdim.
Açıkcası bu fiyata yakın G930 alınabilir. Mikrofon kalitesi gerçekten çok iyi. Hiç bir kulaklık kondenser mikrofon kadar kaliteli ses vermez. Fakat bu 4 kulaklık arasında tercih yaparsam Razer Kraken'i seçerdim.
Atakan Ermiş Kilopat Katılım 25 Temmuz 2015 Mesajlar 892 Makaleler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-end Developer 12 Mart 2016 #3 Hikmetmst dedi: Aşağıda atmış olduğum linkteki oyun kulaklıklarından mikrofon kalitesi iyi olan kulaklığı almak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Razer Kraken USB Gaming Kulaklık SteelSeries Siberia v3 Gaming Kulaklık HyperX Cloud Gaming Kulaklık Plantronics RIG 500HD Eki Görüntüle 147488 Genişletmek için tıkla... Bütçeni birazcık daha artırıp Cloud II alabilirsin. Artıramazsan ASUS Cerberus veya STRIX 2.0 tercihin olsun.
Hikmetmst dedi: Aşağıda atmış olduğum linkteki oyun kulaklıklarından mikrofon kalitesi iyi olan kulaklığı almak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Razer Kraken USB Gaming Kulaklık SteelSeries Siberia v3 Gaming Kulaklık HyperX Cloud Gaming Kulaklık Plantronics RIG 500HD Eki Görüntüle 147488 Genişletmek için tıkla... Bütçeni birazcık daha artırıp Cloud II alabilirsin. Artıramazsan ASUS Cerberus veya STRIX 2.0 tercihin olsun.
G Gonomon Ziyaretçi 12 Mart 2016 #4 G430'un mikrofonu iyidir. G230 da aynı mikrofona sahip fakat G430'daki USB kendi sesini duymana olanak sağlıyor. Seçim senin.
G430'un mikrofonu iyidir. G230 da aynı mikrofona sahip fakat G430'daki USB kendi sesini duymana olanak sağlıyor. Seçim senin.
E EBK Hectopat Katılım 10 Şubat 2016 Mesajlar 379 Yer Bem Beyaz! 12 Mart 2016 #5 Mikrofona taktıysan Antlion ModMic.
G Gonomon Ziyaretçi 12 Mart 2016 #6 EBK dedi: Mikrofona taktıysan Antlion ModMic. Genişletmek için tıkla... Aslında o parayı verdikten sonra Blue Snowball almask daha mantıklı bence. Ama illaha kulaklığa bağlı olacaksa en iyi seçim Modmic.
EBK dedi: Mikrofona taktıysan Antlion ModMic. Genişletmek için tıkla... Aslında o parayı verdikten sonra Blue Snowball almask daha mantıklı bence. Ama illaha kulaklığa bağlı olacaksa en iyi seçim Modmic.
E EBK Hectopat Katılım 10 Şubat 2016 Mesajlar 379 Yer Bem Beyaz! 12 Mart 2016 #7 Silinen üye dedi: Aslında o parayı verdikten sonra Blue Snowball almask daha mantıklı bence. Ama illaha kulaklığa bağlı olacaksa en iyi seçim Modmic. Genişletmek için tıkla... Arka sesleri almamasi ve yer tasarrufu için.
Silinen üye dedi: Aslında o parayı verdikten sonra Blue Snowball almask daha mantıklı bence. Ama illaha kulaklığa bağlı olacaksa en iyi seçim Modmic. Genişletmek için tıkla... Arka sesleri almamasi ve yer tasarrufu için.