K Kiss0fdeath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 3.190 11 Mart 2025 #11 GRKM DUMAN dedi: Bende Xiaomi olanı alacaktım ama malesef stokta yoktu Temu'dan aldım ama Talebimi karşıladı diyebilirim. Tahminimden daha kaliteli. Genişletmek için tıkla... Link atabilir misiniz rica etsem.
GRKM DUMAN dedi: Bende Xiaomi olanı alacaktım ama malesef stokta yoktu Temu'dan aldım ama Talebimi karşıladı diyebilirim. Tahminimden daha kaliteli. Genişletmek için tıkla... Link atabilir misiniz rica etsem.
VanT0R Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.043 Çözümler 19 Yer DE 11 Mart 2025 #12 Kiss0fdeath dedi: Link atabilir misiniz rica etsem. Genişletmek için tıkla... Hocam şu ürüne de bakabilirsiniz ben Xiaomi ile bu cihaz arasında kalmıştım bu cihazda oldukça iyi.
Kiss0fdeath dedi: Link atabilir misiniz rica etsem. Genişletmek için tıkla... Hocam şu ürüne de bakabilirsiniz ben Xiaomi ile bu cihaz arasında kalmıştım bu cihazda oldukça iyi.
K Kiss0fdeath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 3.190 11 Mart 2025 #13 VanT0R dedi: Hocam şu ürüne de bakabilirsiniz ben Xiaomi ile bu cihaz arasında kalmıştım bu cihazda oldukça iyi. Genişletmek için tıkla... Bunu gördüm fakat gereksiz pahalı geldi ve bilinmedik bir marka yani. Xiaomi daha mantıklı duruyor
VanT0R dedi: Hocam şu ürüne de bakabilirsiniz ben Xiaomi ile bu cihaz arasında kalmıştım bu cihazda oldukça iyi. Genişletmek için tıkla... Bunu gördüm fakat gereksiz pahalı geldi ve bilinmedik bir marka yani. Xiaomi daha mantıklı duruyor
VanT0R Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.043 Çözümler 19 Yer DE 11 Mart 2025 #14 Kiss0fdeath dedi: Bunu gördüm fakat gereksiz pahalı geldi ve bilinmedik bir marka yani. Xiaomi daha mantıklı duruyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Türkiye'de pek duyulmamış olsa da yurt dışında bilinen fiyatına göre kaliteli ürünleri olan bir marka sıkıntı yaşamazsınız.
Kiss0fdeath dedi: Bunu gördüm fakat gereksiz pahalı geldi ve bilinmedik bir marka yani. Xiaomi daha mantıklı duruyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Türkiye'de pek duyulmamış olsa da yurt dışında bilinen fiyatına göre kaliteli ürünleri olan bir marka sıkıntı yaşamazsınız.
K Kiss0fdeath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 3.190 8 Haziran 2025 #15 VanT0R dedi: Hocam Türkiye'de pek duyulmamış olsa da yurt dışında bilinen fiyatına göre kaliteli ürünleri olan bir marka sıkıntı yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... O halde buna bakayim ben size güvenerekten. Teşekkür ederim.
VanT0R dedi: Hocam Türkiye'de pek duyulmamış olsa da yurt dışında bilinen fiyatına göre kaliteli ürünleri olan bir marka sıkıntı yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... O halde buna bakayim ben size güvenerekten. Teşekkür ederim.