Kaliteli mouse pad önemli mi?

O şekilde çözebileceği bir sorun değil. 100lira bandında bir fareden çok iyi bir sensör beklemek zaten yanlış olur.

Hocam arkadaşın da alabileceği fare o kadarmış. He eğer siz 300 TL'lik farkı verecekseniz tabii alsın, fakat arkadaş alamiyorsa sizin 400 bandında al demeniz yanlış olur.

Düşük hassasiyet ayarında fareyi hızlıca çevirince bir sorun oluyor mu?

Hayır bir sorun yok mouse pad çok kaliteli değil ama link atayım. (bu arada Gamepower sevmem ve önermiyorum fakat mouse padi hoş)

Bütçe nedir güzel bir şey önereyim?

Hocam arkadaşın da alabileceği fare o kadarmış. He eğer siz 300 TL'lik farkı verecekseniz tabii alsın, fakat arkadaş alamiyorsa sizin 400 bandında al demeniz yanlış olur.
Zaten bende onu diyorum. 400 bandının altında bir fareden o performansı alamaz demek istiyorum. Bilsin diye diyorum. 1 aylık bebekten konuşması beklemekten farksız bu.

İşte tam olarak bu yüzden "mümkünse 40 TL daha ekleyip Corsair Katar alın" gibi mesajlar yazıyoruz.

Bence o fiyata bunu almak daha mantıklı Katar Pro ile aynı Switch ve aynı sensör ve fiyatı daha ucuz. İndirim güzel.

İşte tam olarak bu yüzden "mümkünse 40 TL daha ekleyip Corsair katar alın" gibi mesajlar yazıyoruz.

Böyle mesaj yazılsaydı alırdım.

Çok fazla da ayırmak istemiyorum açıkçası, çünkü yeni fare almam gerekirse param azalacak açıkçası. 70 TL'den fazla vermek çok istemiyorum.

Arkadaşlar 0.3 600DPI fare ayarında oyunu oynadığınızda analacaksınız. Bir anda koca masayı çevirdiğinizde dönmeyecek.

Corsair Katar Pro gibi fareler de iş görmez mi?

Bence mouse Pad'e 70 vereceğine 30 TL daha ekle şunu al hem indirimde hem de Katar Pro'yla aynı sensör ve aynı Switch indirimi kaçırma derim.

Dediğim gibi imkanı yok. Bu fiyat aralığında bir mause da düşük hassasiyette iyi performans alamazsın. Eğer öyle olsaydı pahalı olmazdı zaten ne anlamı var. 5tl lik fareymişte sorun yaratmıyormuş. 3 değerindeki bir hassasitte oyun oynarsanız tabiki farketmezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…