Kaliteli mouse pad onerisi

B

Tercih meselesi. Speed bir mouse pad ile rekabetçi oyunlar oynanabilir.

Benim de hem Speed hem de Control padim var. Arada değiştirince bile çok fark ediyor. Alışması çok zor. Ve belki Control ve Speed padin ne olduğunu da bilmiyor. Hocam Speed pad flickler ve hızlı hareketler için yani vandal taraftarı iseniz bu şekilde bir pad alabilirsiniz. Ama Control pad hafif hareketler ve keskin vuruşlar içindir, operatör taraftarı iseniz Control pad alabilirsiniz.

Wraith aldım, diğer cam mousepadlar gibi tamamen speed değil daha dengeli fakat kumaşa göre bambaşka bir dünya. Ben çok rahat ettim ve çok beğendim. Yine de alışması zor haberiniz olsun.

Farki biliyorum ama hangisine daha yatkinim onu bilmiyorum ama 6mm kalinligi olan QCK heavy bana normal 2mm kalinligindaki QCK mousepadden daha rahat geldi ki galiba QCK Control'e daha yonelik. Longteng huoyun veya artisan arasında kaldım. Desem bana neden artisan en iyisi soyleyebilir misiniz, Lamzu energon ne kadar iyidir bir de daha once hiç duymadim adini digerlerini az cok biliyorum. Buyuk ihtimalle glass mouse pad almam pek mantikli gelmedi kafama ve buyuk ihtimalle de alisamam, biraz gec alisiyorum yeni seylere o yuzden buyuk ihtimalle glass almayacagim. Artisan ise, neden ve hangi model artisan onerirsiniz. Vandal oynuyorum genelde dedigin gibi, ve hizli hareketler lazim oluyor fakat QCK'nin 2mm olan hali bana cok fazla kontrolsuz geldigi icin kararsiz kaldim. Dedigim gibi artisan cok duydum ve Pro arenada oyuncularin kullandigini duydum, neden artisan onerirsiniz/onermezsiniz aciklarsaniz sevinirim. Pahali patlamasi sorun degil ama yine de cok ufak bir fark var ise yuksek butcelere cikmak istemiyorum. Fark eder ise, 0.7mm inceliginde btl skates siparisini verdim G PRO X Superlight ile kullanmak icin o yuzden belki etkisi olur verdigim detayin cunku base gpx skatez ile ayni incelikte olacaktir. (tiger Arc ve corepad genelde 0.8mm ve 0.85mm o yuzden belki fark eder)

Wraith aldım, diğer cam mousepadlar gibi tamamen Speed değil daha dengeli fakat kumaşa göre bambaşka bir dünya. Ben çok rahat ettim ve çok beğendim. Yine de alışması zor haberiniz olsun.

Wraith'ten 3 kere skatez aldim ya kesimi kotuydu ya da tatmin olmadim ben hiç sanmiyorum Wraith'ten ürün alacagimi ve alsam bile yine de glass almak istemiyorum fikrimi degistirecek bir kanit varsa degisime acigim ama o zamana kadar cloth mouse pad galiba.

Energon stokta olsa onu önerirdim. Artisan ile Longteng karşılaştırılamaz bile.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şunu izlemeni öneririm.

Bu arada ek olarak QCK heavy kullanıyorum ve gayet memnundum bu zamana kadar sadece aynisini almak yerine daha kalitelisi varsa onu almak istiyorum. Yani QCK heavy bildigim kadariyla kontrol bir mouse pad o yuzden bir tik kontrole daha yatkinim.

Dostum Wraith mükemmel bir firma yaşadığın sorunlar nadir oluşan sorunlar şansınıza size denk gelmiş.

Öyle ama arkadaş pahalı dedi sanırım. Bütçe çıkıyorsa artisan almamak aptallık zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…