Farki biliyorum ama hangisine daha yatkinim onu bilmiyorum ama 6mm kalinligi olan QCK heavy bana normal 2mm kalinligindaki QCK mousepadden daha rahat geldi ki galiba QCK Control'e daha yonelik. Longteng huoyun veya artisan arasında kaldım. Desem bana neden artisan en iyisi soyleyebilir misiniz, Lamzu energon ne kadar iyidir bir de daha once hiç duymadim adini digerlerini az cok biliyorum. Buyuk ihtimalle glass mouse pad almam pek mantikli gelmedi kafama ve buyuk ihtimalle de alisamam, biraz gec alisiyorum yeni seylere o yuzden buyuk ihtimalle glass almayacagim. Artisan ise, neden ve hangi model artisan onerirsiniz. Vandal oynuyorum genelde dedigin gibi, ve hizli hareketler lazim oluyor fakat QCK'nin 2mm olan hali bana cok fazla kontrolsuz geldigi icin kararsiz kaldim. Dedigim gibi artisan cok duydum ve Pro arenada oyuncularin kullandigini duydum, neden artisan onerirsiniz/onermezsiniz aciklarsaniz sevinirim. Pahali patlamasi sorun degil ama yine de cok ufak bir fark var ise yuksek butcelere cikmak istemiyorum. Fark eder ise, 0.7mm inceliginde btl skates siparisini verdim G PRO X Superlight ile kullanmak icin o yuzden belki etkisi olur verdigim detayin cunku base gpx skatez ile ayni incelikte olacaktir. (tiger Arc ve corepad genelde 0.8mm ve 0.85mm o yuzden belki fark eder)