- Makaleler
- 2
Leviathan V4 çok iyi denirse onu almayı düşünüyorum veya MCHOSE A5 Ultra alacağım daha uygun fiyatlı.
Çok iyi bir ürün, kendim de kullanıyorum. Aradaki fiyat farkına değer.
Leviathan V4 çok iyi denirse onu almayı düşünüyorum veya MCHOSE A5 Ultra alacağım daha uygun fiyatlı.
Çok iyi bir ürün, kendim de kullanıyorum. Aradaki fiyat farkına değer.
Klassegear longteng ile birlikte leviathan V4 aldım bakalım umarım memnun kalırım.
Max 1k aynı şeyleri bende okudum bazısı memnun bazısı aşınma probemli yaşamışLongteng yanlış hatırlamıyorsam ya yüzey aşınması ya da dikiş atması sorunluydu. Pad için bütçe ne kadardı?
Max 1K aynı şeyleri bende okudum bazısı memnun bazısı aşınma probemli yaşamış
Aşınma olursa uzun vadede kullanılmaz hale gelir mi ürün ?Blade X ya da bütçe çıkarsa Spirit of Aim de alınabilir.
Aşınma olursa uzun vadede kullanılmaz hale gelir mi ürün?
Çok uzun süre kullandım bozamadım en uzun kullandığım mouse sanırım sizinki büyük başarı
Şu an gpx2 kullanıyorum.
Blade X ya da bütçe çıkarsa spirit of aim de alınabilir.
Spirit of aim aldım dediğiniz gibi hocam ama şöyle bir durum oluyor mouse skatezlerinin çevresi ve sensör kısmı tozlanıyor ama bayağı toz kaplanıyor sensör kısmı mousepadden dolayı galiba öncesinde silmem falan mı gerekirdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.