Kaliteli müzikleri nereden bulabilirim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben dj'im dostum. Aradığın parçalar electro tarzında mı? Ya da clublerde çalan Commercial tarzında müzikler mi? Bana birkaç örnek verirsen sana yardımcı olurum.

Mesela şu parçadaki 15:40 ile 16:10 arası iyidir benim için, iyi bir ritmi var ve kulağa çok hoş geliyor.
Odamda yeterli sayıda işimi görecek hoparlör ve çoğaltıcılar var. Yani kendi kolonumu hoparlörleri ve kabini ile beraber yapabiliyorum, ki yaptım bile.

Bu tarz müzikleri kaliteli bir dosya türünde indirmek istiyorum. Zaten amacım ses sistemimi biraz daha geliştirmek. mevsres o ses kartını alınca aklım oraya yöneldi

Pardon 15:40 - 16:10

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yasal olarak Itunes Store'da bulabilirsin. Yasal olmayan yolla indirmek istiyorsan da torrent siteleri işinin görür. Bir çok torrent sitesi flac olarak albümleri toplu olarak paylaşıyorlar. Aklımda bazı torrent siteleri var ancak paylaşmak yasak olduğu için buraya yazamıyorum.

Bu arada son_goku nickli arkadaşın örnek olarak verdiği resimdeki mp3 dosyası 128kbps. Bir mp3'ü son kalitesinde dinlemek istiyorsanız o dosya 320 kbps olmalıdır. 320 kbps ile her ritmi sorunsuz duyarsınız ve ses çok daha kaliteli olur.

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşın istediği türdeki parçalar Itunes'de bulunmuyor.

128 kbps olduğunun farkındayım lakin 320 kbps olsa bile aradaki bit rate değeri yine dağlar kadar fark oluşturacaktır. Benim orada bahsetmek istediğim kaliteli müzik = waw ve flac. mp3 formatı sıkıştırılmış ses dosyası olduğunu bilirsiniz zaten. Tabi waw ve flac da dosya boyutu da artıyor.

Remixlerin %90'ı mp3 olur. Her mp3'ü waw veya flac olarak bulmakta işi zorlaştırır Konvertleyen programlar var ama pek tatmin etmiyor. 320 Kbps bir mp3 sizi tatmin eder. Youtubedeki videolar mp3 olarak indirmek en son yapacağınız iş olsun Bu arada hangi parçayı upload etmemi istedin anlamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…