Kaliteli müzikleri nereden bulabilirim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mp3 olarak veya diğer uzantılar olarak sıkıştırılmasının sebebi alan açmak, boyut küçültmek zaten. Flac uzantılı müziklerin boyutlarının yüksek olması bu yüzden. Ama flac kalitesi ayrıdır tabii. Ben de flac olarak indiriyorum çoğunlukla.

Dönüştürü ile şarkının formatı değiştirmek veya bit rate değerini arttırmanın dosya boyutunu arttırmaktan başka bir işe yaradığını görmedim. Elimde orijinal müzikler vs. de var. 320 kbps mp3'ler de mevcut. Zaten mp3 dinlenecekse 320 kbps'den aşağı tatmin etmeyebiliyor. Bu sebeple birçok radyo yayınını dinlemem ama ben yorumu ve fotoğrafları başlığa göre belirttim. Kaliteli müzik= waw + flac diye.

Elinizde olan BilgisayarKurdu'nun bahsettiği türden şarkıları demiştim lakin isterseniz sadece o türde 10-15 şarkı adı da verebilirsiniz.

Valla şu parçaları biri paylaşsın lütfen GameX fuarındaki DJ'den bile istemeyi denedim Abi USB'ye atar mısın tarzında.

Yani şu parça iyidir diyen birisinin paylaşmasını istiyorum. Yoksa bilmeden indirirsem, zaten çoğunu hiç beğenmeden sileceğim.
Cihan'ın en son paylaştığı şarkı benim için şahane mesela.

Şuan bir dosya indiriyorum tam olarak 1 saat 4 dakikası kaldı. Bittiğinde buraya demolar halinde remixler atacağım beğendiklerinizi bana söyleyeceksiniz bende size full olarak atacağım. 6 TB arşiv var ama zamanında parçaların genresine göre sıraladığım için işim kolay olacak.

- - - Güncellendi - - -

Haha Bir dj'den parça istemek çok yanlış Banada geliyorlar abiğğ şunu çalsana yea diyorlar uyuz oluyorum. Orada bir dj var ve o Dj ne çalarsa mekandaki müşterilerin onu dinlemesi lazım Ve bir dj kolay kolay parçasını vermez. Şu downloadım bitsin o dinlediğin parçayı unutturacak türde promolar atacağım size

Arkadaşlar bugün biraz işim vardı yarın hallederiz parçaları

Forstwire ile YouTube'dan 320 kbps indirebilirsin. Ama en iyi kalite dersen sana ALAC (Apple Lossless Audio Codec) derim.

Sevgili Şahin Ekşioğlu'nun konuyla ilgili yorumu:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…